ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 23.3.2019

Kauden 2018-2019 Squashliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella 23.3. oli ESRC:n joukkueista tulessa miesten II, III, V ja VI eli Lucky Stroke, joiden komeat uudet pelipaidat näkyvät kuvassa yllä.

Julkaisemme tässä joukkueiden lähettämiä raportteja kuvien kera sitä mukaa, kun niitä saamme. Tuloslinkki Squashliiton sivustolle ja sieltä edelleen Club Lockeriin löytyy tästä.

Nopein raportoija oli tällä kertaa miesten III-joukkue, joten heidän raporttinsa ekana.

ESRC III 2 DIV A Talissa 23.3.2019 – Kauden paketointi ja kunniakas 2. sija mukana kotiin!

Nopeat liigakierrokset ovat näköjään yleistymässä, NääsSq IV jäi pois ja näin ollen pelit ja dumaukset taas hoidettu 1h 40 minuutissa. Play off -paikka jäi yhden voiton päähän tänä vuonna. Kunniakas toinen sija lohkossamme kuitenkin tuloksena – 2 junnua + 1 sennu toimi hyvin läpi kauden!

Viimeisellä kierroksella oli panoksena play-off paikka ja kohtalomatsina vastassa vahva HSRC IV -joukkue heti aamupelissä.  Kaikki pelit pelattiin samaan aikaan. Nikusen kovat pallopeliveljekset ottivat mittaa meidän junnuista. Ville tuli suoraan maajoukkueleiriltä Taliin ja pisti hyvin kampoihin lasilla Ville Nikusta vastaan, mutta Ville N. otti kuitenkin 3-1 voiton. Axu pelasi ehkä parhaan matsinsa koskaan, noustuaan 0-2 asemasta voittajaksi 3-2 Kalle Nikusta vastaan – niin sitä pitää! Harrylla ei ollut mahdollisuuksia todella vikkelästi liikkuvaa Lauri Larvusta vastaan ja tauluun tuli 0-3 häviö. HSRC IV siis voittamattomana läpi kauden ja lohkomme selvä ykkönen.

Axu keräämässä suurinta päänahkaa tähän mennessä – HSRC IV Kalle Nikunen kaatuu 3-2!

Porin Nalleja vastaan tuli sitten voitto 2-1, Axu jatkoi hyvää pelivirettään ja kaatoi Kari Liinamaan 3-0 ja Harry samoin luvuin Esa Mäkisalon. Joukkueen voitto oli jo varmistettu mutta varsinainen trilleri jatkui lasikentällä, jossa Ville oli 2-1 johdossa Jonne Stengårdia vastaan, mutta Jonne liikutteli Villeä kylmän rauhallisesti kaksi viimeistä erää ja käänsi ottelun lopulta Porille 3-2. Ville lähti Talista suoraan Merihakaan jatkamaan maajoukkueleiriä, joten aika moinen annos kössiä yhdelle viikonlopulle Villelle.

Ville vääntämässä Porin Jonne Stengårdin kanssa, tällä kertaa Jonne vahvempi 3-2.

Kapteeni kiittää nuorta joukkuetta kaudesta 2018-2019, lopputuloksena kunniakas 2. sija taulukossa HSRC IV:n jälkeen, loistavaa! Lisäksi täytyy todeta, että on ilo toimia autokuskina ja joukkueenjohtajana, kun junnut parantavat juoksua joka kierroksella ja saa läheltä seurata miten seuran uudet pelimiehet kehittyvät!  Kaudella 2019-2020 sitten entistä kovempia pelejä.

ESRCIII 2018-2019, ryhmäkuvassa; Harry, Ville, Axu

Ottelutulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivustolla

raportoi kapteeni-Harry

ESRC:n V-joukkueen kauden päätösraportti II A -lohkossa

ESRC:n viitosjoukkeen taival liigassa oli tällä kaudella kovin kivinen. Kauden alussa oli jo pientä haastetta matkustamisen kanssa. Syksyllä aikataulupaineet ja sairastelut osuivat sen verran huonosti aikatauluihin, että joukkue joutui antamaan luovutusvoiton toisella kierroksella.

Keväälle tultaessa toiveita herätti erityisesti Juha Liimataisen, joukkueen kapteenin nousukunto. Lisäksi kevään kierroksille saatiin mahtava osallistuminen, kun parhaillaan joukkueessa oli viisi pelimiestä yhtä kierrosta kohti. Silti tulosten osalta takkusi, mutta sehän ei oikeastaan joukkuetta masentanut.

Alex erätauolla, Juha kannustaa vaikka onkin päätuomarina paikallisen markerin kanssa.

Viimeisellekin kierrokselle lähdettiin vielä toivonkipinään puhallellen – jospa ei ihan viimeiseksi jäätäisi. Kierroksella Lahdessa olivat mukana ykköspaikalla pelannut Alex Brink, kakkosta pelannut Tape Koivu ja kolmosena kapteeni Juha Liimatainen.

Juha Liimatainen, Alex Brink ja Tape Koivu pelien jälkeen vielä hyvällä tuulella.

Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että Juha voitti kaksi otteluaan ja Alex ja Tape jäivät ihmettelemään lahtelaisten ja turkulaisten hyvää virettä. Molemmista otteluista siis 1-2 tappiot ja loppusijoitus lohkossa viimeinen. Tästä joukkue ei kuitenkaan ottanut paineita vaan lähtee kaudelle 2019-20 nälkäisenä ja näytönhaluisena!

Ottelutulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivustolla

raportoi varakapteeni-Tape

ESRC II päätöskierroksella: Joel, Iiro & Tuomo
ESRC VI eli Lucky Stroke: Marko, Kimmo, Jussi, Eino & Akif

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja