ESRC 40 vuotta, tervetuloa mukaan juhlimaan!

Suomen suurin squashseura, Espoo Squash Rackets Club juhlii 40-vuotista taivaltaan keväisen illallisjuhlan merkeissä lauantaina 26.5.2018 klo 18-24 ravintola Vistassa, Tapiola Golfissa, Turveradantie 17:ssä, Espoossa.

Koko seuran nykyinen ja entinen jäsenistö sekä juniorijäsenten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan. Toivomme, että paikalle saapuu myös edustajia muista squashseuroista: tervetuloa mukaan squashin ystävät!

Ilmoittaudu mukaan yksin tai kaksin tästä linkistä viimeistään 18.5. klo 14.

Ilmoittautuminen illallisjuhlaan on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia emme voi taata, mutta voimme tiedustella mahdollisuutta niihin ravintolasta. Yhteydenotot: esrc40@esrc.fi.

Tervetuloa mukaan!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja