Espoo Junior Open 29.-30.10.2016, tervetuloa – welcome!

ejo_2016_small_logo_169pxESRC toivottaa kaikki alle 19-vuotiaat squashjuniorit jälleen tervetulleiksi Espoo Junior Openiin Esport Centeriin, Espooseen 29.-30.10.2016! Ottelut pelataan tasoluokissa, tytöt ja pojat yhteisissä kaavioissa: Valio – A – B – C – D – E. Juniori-ikäiset tytöt voivat halutessaan osallistua EJO:n lisäksi Espoo Women’s Openiin. Lisää EWO:sta.

Kaaviot on julkaistu. Tervetuloa mukaan! Welcome to EJO!

Espoo Squash Rackets Club welcomes all juniors under 19 to Espoo Junior Open at Esport Center, in Espoo 29.-30.10.2016! Competition with mixed draws according to skill level: Elite – A – B – C – D – E. At the same time with EJO there’s a competition for all girls and women, Espoo Women’s Open. Junior girls can participate in both. More info about EWO. Follow us also in facebook.

Kaaviot – Draws | Kilpailukutsu | Invitation | Ilmoittautuneet – Entries

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja