Espoo Women’s Open 29.-30.10.2016, tervetuloa – welcome!

ewo_2016_small_logo_169pxESRC toivottaa tytöt ja naiset jälleen tervetulleiksi kautta aikojen jo 25. Espoo Women’s Openiin Esport Centeriin, Espooseen 29.-30.10.2016!. Tälläkin kertaa mukana on harrastesarja, johon voit tulla pelaamaan, jos sinulla ei ole vielä paljoa kisakokemusta ja vaikket kuuluisi squashseuraan. Samanaikaisesti pelataan myös Espoo Junior Open, johon ovat tervetulleita kaikki alle 19-vuotiaat squashin harrastajat, tytöt ja pojat! Juniori-ikäiset tytöt voivat halutessaan osallistua sekä EWO:on että EJO:on. Lisää EJO:sta.

Kaaviot on julkaistu. Tervetuloa mukaan! Welcome to EWO!

Espoo Squash Rackets Club welcomes all girls and women to 25th Espoo Women’s Open in Esport Center, Espoo, Finland 29.-30.10.2016!. At the same time with EWO there’s a competition for all juniors, Espoo Junior Open. More info about EJO. Follow us also in facebook.

Ole hyvä ja paina ”refresh” omassa selaimessasi nähdäksesi voimassa olevan ilmoittautumislomakkeen. Please press ”refresh” in your browser if you see an old entry page.

Kaaviot – Draws | Kilpailukutsu | Invitation | Ilmoittautuneet – Entries

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja