Tiedotteet 2014/02


Espoo Women’s Open 2014 maaliskuussa, tervetuloa!

ESRC ja Esport Center toivottavat tytöt ja naiset jälleen tervetulleiksi Espoo Women’s Openiin Esport Centeriin, Espooseen 8.3.2014! Kilpailukutsu on julkaistu. Tänä vuonna squashkilpailussa myös naisten harrastesarja, johon voit tulla pelaamaan vaikket kuuluisikaan squashseuraan! Kaikki kaaviot pelataan loppuun lauantain aikana. Naistenpäivän kunniaksi ohjelmassa tutustumista mailapeleihin, arvontoja, tarjouksia Esport Pro Shopissa ja Esport Caféssa! La 8.3. kaksi […]

Hiihtoloman starttikurssilla loistavaa meininkiä!

Seitsemän innokasta squashpelaajan alkua, 2001-2005 syntyneitä, osallistui ESRC:n perinteikkäälle hiihtoloman starttikurssille. Kurssi järjestettiin 18.-19.2.2014 ja valmentajina toimivat Tommi Lind ja Oskari Keijonen. Kurssilaiset oppivat nopeasti squashin alkeet ja keskiviikon leikkimielisessä kilpailussa nähtiin jo vauhdikasta squashia. ESRC kiittää osallistujia ja toivoo, että innokkaat kurssilaiset jatkavat squashin parissa!

ESRC:lle kolme mitalia Squashin SM-kilpailuista 14.-16.2.2014

Etelä-Suomen hiihtolomaviikko sekä muutamat valitettavat poisjäännit karsivat hieman ESRC:n edustusta Järvenpään Squashklubin järjestämissä, vuoden 2014 SM-kilpailuissa. Näistä huolimatta ESRC:tä kilpailuissa edusti kuitenkin 12 pelaajaa ja menestystä kertyi kahden kulta- ja yhden hopeamitalin verran.

Hiihtolomaviikon (vko 8) valmennukset

ESRC:n squashvalmennukset ovat hiihtolomatauolla la 15.2. – su 23.2.2014. Valmennukset jatkuvat maanantaina 24.2. Tauko koskee kaikkia Squashakatemian ja Squashkoulun valmennuksia, myös Lady ja Mister Squashia sekä perhevalmennusvuoroja. Edustuspelaajien vakiovuorot ovat voimassa. Seurailloissa pelataan lauantaina 15.2. ja 22.2. tavalliseen tapaan. Hyvää hiihtolomaa!

Kuukausiskabojen kevät käynnistyi lauantaina 1.2.

Vuoden ensimmäiset ESRC:n Kuukausiskabat on pelattu. Paremmuus ratkesi kovatasoisessa kolmen alkulohkovoittajan finaalilohkossa. ESRC:n uusi pakistanilaisihmelapsi Javed Ali nousi Janne Järvistä vastaan 0-2 tappioasemasta voittoon, vieden viidennen erän 11-8. Topias Aalto, joka oli aiemmin hävinnyt Jannelle 0-2, onnistui kukistamaan Javedin päivän viimeisessä ottelussa ja nousi täten rankinglistan ykköseksi. Eräsuhteen perusteella skabojen voittajaksi kruunataan Janne.

Lisää level 1 -squashvalmentajia ESRC:hen!

Kauden toinen squashvalmentajan peruskurssi järjestettiin 1.-2.2.2014 Talihallissa Markku Hyrskeen ja Toni Wallinin vetämänä. Paikalla oli 8 innokasta kurssilaista, joista viisi ESRC:stä. Kaikki osallistujat läpäisivät kurssin. ESRC onnittelee uusia level 1 -valmentajiaan: Lampilan Annia, Vaissalon Sampoa, Heikkilän Jenniä, Mäkisen Attea sekä Saariahon Kuismaa!

ESRC:n tammikuun 2014 junioriranking on julkaistu!

ESRC:n tammikuun 2014 juniorirankinglista on julkaistu. Löydät rankinglistat täältä.