Tiedotteet 2008/02


ESRC:n edustuspaidat

Miesten ja poikien uudet korkealaatuiset pelipaidat (punainen) ovat saapuneet hallille. Tällä hetkellä myynnissä miehille ovat koot M ja L sekä pienten poikien paidat 6/8. Paitojen hinta on 20€/kpl. Huhtikuussa saamme myyntiin miesten koot XL ja XXL (valkoinen). Naisten ja tyttöjen (David) huippuhienot hihattomat edustuspaidat saataneen myyntiin parin viikon sisällä – hinta 20 €/kpl

Suomen ranking 1.3.2008

ESRC:n pelaajia on tuoreella valtakunnallisella ranking-listalla huikeat 85 pelaajaa (miehiä 58 ja naisia 27). Uusia rankattuja pelaajia (junioreita) on 1.1.2008 listaan verrattuna 10. Tämä on jälleen ESRC:n historian uusi ennätys!

Squashlehdelle uusi päätoimittaja

ESRC:n jäsen JUHA SAARENTAUS on vastaanottanut squashlehden – Squash.fi – päätoimittajan tehtävät. Seura onnittelee Juhaa vaativasta tehtävästä ja on osaltaan tukemassa uutta päätoimittajaa!

ESRC mitaleilla Case Squash Cup:issa Ruotsissa

ESRC:n Lasse Ekholm eteni sarjassa M55 hopeasijalle yhdessä Euroopan suurimmista Squash-kilpailuissa Ruotsin Linköpingissä. Ekholmin squash-dynastian nuorempi polvi – Tommi Ekholm – eteni myös hienosti sijoille 3-4 poikien alle 15 sarjassa. Seuraa edustivat peliareenalla myös Emilia Korhonen, Jarkki ja Joni Jaakkola sekä Mikael ja Petteri Siren.

Timo Tuominen kentällä!

ESRC:n 1990-luvun ehdoton 1.pelaaja ja PSA-pelaaja Timo Tuominen on toimituksen saaman tiedon mukaan ollut n. 6 vuoden tauon jälkeen squashkentällä. Timo bongattiin sparraamasta pikkuveljeään Ollia. Mielenkiinnolla odotellaan jatkoa – palaako Timppa ”takaisin”. Etenkin seuran juniorit pohtivat asiaa kentän laidalla sankoin joukoin tiistai-iltana!

ESRC:n Tommi Ekholm TV 2:ssa

Seuramme yksi lupaavimmista junioreista – Tommi Ekholm (13v.) – esiintyy 5.2.2008 tiistaina TV2:ssa klo 08.35 ohjelmassa ”Poinzi”. Kaikkia mailapelejä (squash, pöytätennis, sulkis ja tennis) harrastavan Tommin harjoittelua on mahdollisuus katsoa televisiosta (ohjelma on osa ”Pikku kakkosta”).

Seniorien SM-kilpailut Tampereella 2.-3.2.2008

NääsSQ isännöi lähes 100 seniorin SM-kisoja Tamperella. Järjestäjät olivat onnistuneet (jälleen kerran) loistavasti vaativasta urakasta Jukka Nummen johdolla. Upeita pelejä roppakaupalla. ESRC oli vahvasti mukana ja tuomisena oli mitaleita; N 40 hopeaa Maria Rehula ja pronssia Yrsa Seren, M45 hopeaa Kari Lehtola, M50 hopeaa Tuomo Pohjamies ja pronssia Jarkki Jaakkola sekä M60 kultaa Timo Niemenkari