ESRC:n Liigakarsinta ja Kuukausiskabat 1 pelattiin 13.9.

Squashliigan esimmäinen kierros häämöttää jo alle kahden viikon päässä, ja niinpä oli aika katsastaa kalusto. Suuremmilta yllätyksiltä vältyttiin eikä liigajoukkueiden suunniteltuihin runkoihin tullut muutoksia. Pelit olivat samalla Kuukausiskabojen tämän kauden ensimmäinen osakilpailu. Päivän ykkönen oli Janne Järvinen, kakkoslohkon voittajaksi selviytyi Kim Korhonen ja kolmoslohkon vei Risto Penttilä, joka saalisti yhtä monta voittoa kuin samassa lohkossa pelannut päivän paras nainen Jenni Korhonen.

Lue alta myös kaikkien miesten liigajoukkueiden kokoonpanot!

Ykköslohkossa nähtiin Sm-sarjalaisen Jannen lisäksi ykkösdivarijoukkueisiin kaavaillut Topias Aalto, Ville Salkala, Tuomo Pohjamies ja Tapsa Jokinen. Janne voitti kaikki ottelunsa varsin selvästi, vaikka pitkiä ja viihdyttäviä palloja hän saikin voittaakseen pelata. Kakkosjoukkueeseen valittu Ville pelasi kolme äärimmäisen tasaista ottelua, mutta epäonnekseen häivisi ne lopulta kaikki. Paikka kakkosjoukkueessa ei silti mennyt, mietti joukkueenjohtaja Topias pukkarissa pelien jälkeen. Topias voitti tällä kertaa Tuomon melko selvästi 11-6 11-6, Tapsa taas tarvitsi Tuomon kaatamiseen kolme erää. Tapsa antoi Topiakselle w.o.:n pienen loukkaantumisen johdosta.

Kakkoslohkossa nähtiin ESRC:n rankingilla korkeimmin sijoittuneita kakkosdivarilaisia. Janne Falck voitti Tape Koivun, mutta joutui sen jälkeen jättämään homman kesken käsittääkseni kipeytyneen polven takia. Marko Lappalainen jätettiin jumboksi ilman voittoja. Kim Korhonen otti tiukat voitot Tapesta ja Juha Liimataisesta, joka joutui kolmen erän jälkeen toteamaan myös Tapen tänään paremmaksi.

Kolmoslohkossa pelasivat vitosjoukkueen viime kauden kapteeni Kari Aalto sekä tämän kauden kapteeni Vesa Vähämaa. Molemmat tosin jäivät yhteistuloksessa naisedustuksen Jenni Korhosen ja mustan hevosen Risto Penttilän taakse, vaikka Vesan onnistuikin kaataa Risto tiukan väännön jälkeen. Tulokset menivät muutenkin hieman ristiin, sillä Kari voitti Vesan, mutta hävisi Erkki Pyrelle, joka ei ole ilmoittautunut pelaamaan liiga. Raila Luhtala jätettiin tänään jumboksi, mutta tästä ei voida syyttää Railan pelitaitoja, vaan naisten nihkeää osallistumista liigakarsintaan, joka oli tarkoitettu molemmille sukupuolille.

Skabojen kaikki tulokset tästä Excel-taulukkona!

Kuluneen kesän aikana seuran miesjäseniä on kutsuttu ilmoittautumaan mukaan pelaamaan squashliigaa joko runkopelaajana tai täydennysmiehenä. Sen jälkeen liigavastaava on tiedustellut tuntoja pelaajilta ja kapteeneilta ja suunnitellut viisi joukkuetta, jotka selkeyden vuoksi julkaistaan alla (kapteenit ensin, merkitty c:llä. Pelaajat muuten sattumanvaraisessa järjestyksessä).

ESRC I (SM-liiga)
Runkopelaajat:
Matias Tuomi (c)
Jaakko Vähämaa
Tatu Knuutila
Janne Järvinen
Javed Ali
Janne Koskelin

ESRC II (1-div. a-lohko)
Runkopelaajat:
Topias Aalto (c)
Tero Timberg
Mikko Rautiola
Ville Salkala
Tommi Lind
Täydennyspelaajat:
Patrik Nyström

ESRC III (1-div. a-lohko)
Runkopelaajat:
Harry Lilja (c)
Mika Laakkonen
Basse Lilja
Touko Juntunen
Tuomo Pohjamies
Täydennyspelaajat:
Tapio Jokinen
Hannu Haanpää

ESRC IV (2-div. a-lohko)
Runkopelaajat:
Kim Korhonen (c)
Elias Korhonen
Antti Okkonen
Atte Mäkinen

ESRC V (2-div. b-lohko)
Runkopelaajat:
Vesa Vähämaa (c)
Joonas Kylliäinen
Jouko Järvi
Tapio Koivu
Risto Välimäki

Kakkosdivarin täydennyspelaajat:
Kutsutaan tarpeen mukaan joukkueeseen. Ensimmäinen ottelu määrää kakkosdivarijoukkueen koko kaudeksi. Tarvittaessa voi pelata lisäksi myös 1. divisioonassa.
Jarkki Jaakkola
Jammu Saari
Juha Liimatainen
Heikki Hassinen
Karl-Kristian Högström
Harri Pohja
Juha Saarentaus
Kari Aalto
Ilkka Moilanen
Olli Rounaja
Juhana Sievänen
Oskari Keijonen
Juho Vuorinen

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja