ESRC:n golfmestikset 9.8.2014, tervetuloa!

2014_golf_banner_croppe_169pxESRC:n golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 9.8.2014 Pickalan Forest-kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan tai navigaattoriin ”Golfkuja, Siuntio”). Lähtöajat ovat klo 12.00–13.00. Tarkemmat lähtöajat ja ryhmät ilmoitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua. Paikalla on syytä olla viimeistään klo 11.00!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n nykyisten jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta (miehet) ja punaisilta (naiset) avauslyöntipaikoilta. ESRC:n jäsenten osallistumismaksu on 40 euroa vieraspelaajilta ja 20 euroa Pickalan pelioideuden haltijoilta ja junioreilta (vuonna -93 tai sen jälkeen syntyneiltä). HUOM! Muista varata mukaan käteistä, Hessulle eivät kortit kelpaa. Mukaan mahtuu 21 ensiksi ilmoittautunutta; jos tämä määrä ei täyty ESRC:läisistä, mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja avecceja. (Muut kuin ESRC:läiset hoitavat green fee -maksunsa itse.)

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golf-aiheinen, on tervetullutta.

Ilmoittaudu siis nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 21 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään torstaina 7.8. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Heikki Hassinen, puh. 040 502 0600 tai Harri Pohja, puh. 045 314 6566, harri.pohja@esrc.fi.

Ilmoittaudu | Katso ilmoittautuneet | Tarkista edellisvuosien mestarit

Huom! Paina selaimesi ”refresh”-painiketta mikäli tietokoneesi välimuistissa on edelleen viimevuotinen ilmoittautumislomake!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja