ESRC:lle kolme mitalia Squashin SM-kilpailuista 14.-16.2.2014

ssqllogoEtelä-Suomen hiihtolomaviikko sekä muutamat valitettavat poisjäännit karsivat hieman ESRC:n edustusta Järvenpään Squashklubin järjestämissä, vuoden 2014 SM-kilpailuissa. Näistä huolimatta ESRC:tä kilpailuissa edusti kuitenkin 12 pelaajaa ja menestystä kertyi kahden kulta- ja yhden hopeamitalin verran.

sm2014ny

Miesten yleisessä luokassa ei valitettavasti menestystä tänä vuonna tullut. Janne Järvinen raivasi tiensä 16 parhaan joukkoon, mutta tie nousi pystyyn Järvenpään nuorta squashlupausta Miko Äijästä vastaan erin 1-3. Jaakko Vähämaa pelasi itsensä odotetusti kahdeksan parhaan joukkoon, muttei puolivälierässä päässyt yllättämään turnauksen ykkössijoitettua HSRC:n Olli Tuomista. Turnauksessa sijoille ¾ sijoitettu Matias Tuomi kärsi harmittavan puolivälierätappion toista niin ikään järvenpääläistä squashlupausta, Jami Äijästä vastaan. JSK:n Jami Äijänen taisteli itsensä lopulta hienosti pronssille, kaataen pronssiottelussa niin ikään sijoille ¾ sijoitetun Helsinki Senatorsin Tatu Knuutilan. ESRC onnittelee Jamia upeista kisoista! Suomen mestaruus meni jo 15. kerran peräkkäin Olli Tuomiselle. TSSq:n Henrik Mustonen haastoi Ollia upeasti, ja vasta viidennen erän jatkopalloilla mestaruus Ollille. Onnittelut mestarille sekä muille mitalisteille!

Naisten yleinen luokka oli ESRC:n käsialaa. Turnauksen ykkös- ja kakkossijoitetut ESRC:n Emilia Soini sekä Elina Kononen kohtasivat odotetusti loppuottelussa. Mestaruus tällä kertaa Elinalle erin 3-1. Pronssia Mikkeliin Saara Vanhaselle. Onnittelut kaikille mitalisteille! Myös muut ESRC:n naiset pelasivat hyvin. Kuudesta kisaan osallistuneesta ESRC:läisestä viisi oli kahdeksan parhaan joukossa.

Miesten B-luokassa oli mukana yksi ESRC:n edustaja, Marko Välimäki. Marko pelasi itsensä 8 parhaan joukkoon. Puolivälierässä Marko joutui kuitenkin tunnustumaan turnauksessa lopulta hopeaa napanneen NääsSquashin Kimmo Kiviniemen paremmakseen erin 2-3. B-luokan voitto matkasi Järvenpäähän Eemeli Hautasen johdolla. Pronssia Mikkelin Justus Putselalle.

Miesten C-luokassa oli mukana niin ikään vain yksi ESRC:n edustaja, ESRC:n Squashakatemian johtaja, Tommi Lind. Tommi oli luokassaan suvereeni voittaja. Finaalissa kaatui HSRC:n Esa Tuominen selkeästi erin 3-0. Onnittelut Tommille kultamitalista!

sm2014mc

Miesten D-luokassakin mukana oli yksi ESRC:n edustaja, Juha Saarentaus. Juha sijoittui platen voiton jälkeen kilpailuissa viidenneksi.

Ottelutulokset squash.fi:ssä. Tallennetut ottelut squash.fi/liven youtube-kanavalla.

ESRC kiittää Järvenpään kisajärjestäjiä loistavasti sujuneista kilpailuista ja mahtavasta kisatunnelmasta. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Kuvat: Poku Salo

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja