Juniorien SM-kilpailut 2014

Juniorien Squashin SM-kilpailut pelattiin Esport Centerissä 18.-19.1.2014. Kisoihin ilmoittautui kaikkiaan 112 pelaajaa, mikä on uusi osallistujaennätys!

Järjestävä seura ESRC nappasi kaikkiaan kahdeksan mitalia jaossa olleista kymmenen junioriluokan 30 mitalista. ESRC:n kultamitalistit: Emilia Soini, T19, Sebastian Lilja, P15, Jane Kotila, T11, hopeamitalistit: Emilia Korhonen, T19, Nea Falck, T17, Ville Ruismäki, P11 ja pronssimitalistit: Touko Juntunen, P17 sekä Atte Marttinen, P13. ESRC:n juniorien vahva panos näkyi myös siinä, että kymmenestä luokasta peräti kahdeksassa oli ESRC:n pelaaja 4. sijalla.

ESRC onnittelee menestyjiä sekä kiittää KAIKKIA vauhdikkaassa tapahtumassa mukanaolleita!

 

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja