Suuren urheilujuhlan tuntua: Lauantai 9.11. ja marraskuun Kuukausiskabat Esportissa

ESRC_logoPaikalle saapui ilahduttavat 20 osallistujaa, jotka aseteltiin neljään viiden pelaajan lohkoon. Mahtavaa, että mukaan uskaltautui myös naiskauneutta Piekäisen Riikan ja Soinin Empan muodossa. Ottelut pelattiin paras kolmesta systeemillä. Lue vetovastuussa olleen Tapsa Jokisen raportti alta!

Ykköskaavioon pökättiin Järvisen Janne, Mikael Sirén, Pohjamiehen Tuomo, Jokisen Tapsa ja jalkavaivainen Emppa. Janne sai oikeastaan vain Mikaelista vastusta, muut olivat enemmän tai vähemmän karusellissa. Mikael oli kaavion kakkonen voittaen muut pelit, Tapsa sai Mikaelilta tokan erän, mut kolmannessa tuli nuha nopeesti ja häviö 2-1. Tapsa voitti Tuomon pronssista 2-1 ja vain yhden matsin pelannut Emppa oli viides.

Kakkoskaavion voitti ESP-jyrä Janne Falck joka heti ekassa matsissa voitti Saaren Jammun tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1. Jammu oli kaavion kakkonen ja Alex Macintosh kolmonen. Kimmo Koskivaara oli nelonen. Matsit oli tiukkoja ja hyviä pelaajienkin mielestä.

Kolmoskaaviota dominoi naisenergia kun Riikka pisti ukot kontilleen. Hassisen Hessu tosin vänkäili tiukasti vastaan ja hävisi ratkaisevan erän 11-9. Liekö väsy tai Riikka sekoittanut Hessun pään mutta Pohjan Harri naulasi Hessun sitten aika tylysti kaavion kakkossijasta pelattaessa. Kaukosen Markus oli neljäs ja Kari Hakuli viides.

Neloskaavio oli reunakentillä ja niistä peleistä en nähnyt muuta kuin Vähämaan Vesan verta vuotavan nenän. Eli taisteltiin sielläkin… Vesa voitti lohkon ja Lappalaisen Marko oli toinen. Lehtosen Mikko, Mika Särkkä ja Guy Sundman olivat seuraavilla sijoilla. Ristiin pelattiin joten tiukkaa oli täälläkin.

Geimit meni hyvin vaikka alussa oli aika härdelli kun ukkoo ja akkoo asemoitiin eri kaavioihin. Onneks pelaajatkin on tottunu jo tähän sapluunaan ja osaavat olla omatoimisia. Eli eikun eteenpäin

Kaikki tulokset Excel-taulukkona tästä: skabat_09112013

Marraskuun paremmuusjärjestys:

1.Janne Järvinen
2.Mikael Sirén
3.Tapio Jokinen
4.Tuomo Pohjamies
5.Emilia Soini
6.Janne Falck
7.Jarmo Saari
8.Alex Macintosh
9.Kimmo Koskivaara
10.Riikka Piekäinen
11.Harri Pohja
12.Heikki Hassinen
13.Markus Kaukonen
14.Kari Hakuli
15.Vesa Vähämaa
16.Marko Lappalainen
17.Mikko Lehtonen
18.Mika Särkkä
19.Guy Sundman

Kokonaispistetilanne coming soon!

Seuraavat ja kauden kolmannet ESRC:n Kuukausiskabat pelataan seuraillassa lauantaina 7.12. klo 15 alkaen!

Muista myös lohkopelimuotoiset pikkujoulukisat ensi lauantaina, ilmoittautuminen on vielä auki

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja