Squashliigakierros 2.11.2013

ssqllogoKauden 2013-2014 Squashliigan toinen kierros pelattiin 2.11. ympäri Suomea. Naisten 1-divarissa kausi avattiin vasta näin marraskuussa TSK:n emännöidessä GoGolla, Tampereella. ESRC:n naisten SM-sarjan jengit pelasivat Järvenpäässä ja miesten ykkösjengi kotikentällä Esportissa. Lue tästä joukkueiden otteluraportteja sekä tarkista ottelutulokset ja pistetilanne squash.fi:n liigasivuilta.

Naisten ykkösjoukkue jatkoi vahvoja otteitaan ja johtaa runkosarjaa kahden kierroksen jälkeen. Miesten ykkösjoukkue majailee jaetulla neljännellä sijalla kahden kierroksen jälkeen.

Miesten ykkösjoukkue kotikentällä Esportissa

ESRC – HSRC 0-4 (5-12 / 116-165)
Matias Tuomi – Olli Tuominen 2-3 (11/7 5/11 11/6 3/11 6/11)
Janne Järvinen – Kristian Rautiainen 2-3 (11/7 4/11 4/11 11/8 5/11
Topias Aalto – Jaakko-Antti Peltola 0-3 (4/11 4/11 10/12)
Janne Koskelin – Juha Raumolin 1-3 (8/11 11/4 2/11 6/11)

Ykkösjoukkueen kokoonpanoon kuului tällä kierroksella kotimaiseen ykkösremmiimme kuuluvat Matias Tuomi, Janne Järvinen ja Janne Koskelin, sekä lisäksi kolmospaikkaa tuli pelaamaan kakkosjoukkueen ykköspelaaja Topias Aalto, koska Jaakko Vähämaa oli ulkomailla pelaamassa PSA:ta.

Dumausvuoron jälkeen vastaamme asettui Helsinki Squash Rackets Club, jonka rosteri oli täynnä entisiä ESRC:läisiä (Olli Tuominen, Kristian Rautiainen ja Jaakko-Antti Peltola). Janne K sai vastaansa luultavasti Suomen kovimman nelospelaajan Juha Raumolinin. Kaksi ensimmäistä erää näyttivät tasaisilta, Jannen taitotaso riitti selvästi tekemään tästä matsin. Toinen erä meille, mutta sitten kolmannessa ja neljännessä Rambo meni menojaan.

Kolmosten matsissa Topias sai vastaansa treenikaverinsa ja ”arkkivihollisensa” Jaakko-Antti Peltolan (J-A käytti itse tätä sanaa :)). Olo oli sopivan kevyt ja irtonainen, lyöntikin kulki ihan ok, mutta kaksi ensimmäistä erää meni silti ohi hieman unisessa olotilassa; paras terä puuttui ja stoppareita hakiessa maila osui aina seinään eikä palloon. Kolmannessa vaihdoin mailaa moukarimaisempaan ja päätin pelata kovempaa ja fyysisemmin. Se näytti tuottavan tulosta ja matsi saatiin todella käyntiin. 10-10 tilanteeseen mentiin lähes vuoropistein, Jaska pelasi kuitenkin ratkaisupallot paremmin ja matsi oli ohi.

Mietin Dunlop Openissa viikko sitten, että Janne J:n peli on niin monipuolista ja etukentän lyönnit Suomen ehdotonta eliittiä, joten jos vain fysiikka on kunnossa, niin tällä kaudella on taas potentiaalia vaikka mihin. Välähdys tästä nähtiin Kristian Rautiaista vastaan – Janne sai haastettua kunnolla ja vietyä ottelun viidenteen asti, mutta Kristianin raudankova fysiikka ja varmuus veivät lopulta voiton.

Kolmesta ensimmäisestä kohtaamisesta oli siis nolla plakkarissa, ja ykköspelaaja Matias saisi vastaansa Olli Tuomisen, joka ei ollut hävinnyt suomalaiselle pelaajalle ikuisuuteen, joten odote ei ollut hirveän suotuisa. Matias oli todella iskussa ja pelasi rohkeaa, ennakkoluulotonta ja hyökkäävää peliä sekä haki tapansa mukaan käytännössä kaiken. Tämä toi Matiakselle 2-1 -johdon ja kasikentän katsomolle jännitettävää – nähtäisiinkö todellinen sensaatio? Seuraavassa erässä Olli kai löysi jostain vielä yhden vaihteen, ja maailman #28 näytti kuinka nopeasti palloihin voi mennä ja miten se pallo taotaan valtavalla ruudilla kerta toisensa jälkeen täydelliseen mittaan. Niin matsi kääntyi, ja Olli säilytti voittamattomuutensa.

ESRC – JSK II 3-1 (11-4 / 121-89)
Matias Tuomi – Kai Stör 3-0 (121/2 11/4 11/4)
Janne Järvinen – Meelis Prett 3-1 (6/11 11/6 11/4 11/5)
Topias Aalto – Raimo Yliranta 2-3 (11/5 3/11 11/8 5/11 6/11)
Janne Koskelin – Eemeli Hautanen 3-0 (11/5 11/3 11/9)

Toinen vastustaja oli ennakkoon liigan heittopussiksi arvioitu Järvenpään kakkosjengi. Janne K, Matias ja Janne J hoitivatkin oikeastaan rutiinivoitot kotiin. Topias oli ostanut Tssq:n Anssi Määttäseltä uusia mailoja, ja nyt oli tälle päivälle kolmas malli käytössä. Uudesta mailamallista oli tarkoitus saada intoa toisen ”arkkivihollisen” kaatoon – vastaan asteli tällä pari kuukautta kestäneellä kaudella jo kolmatta kertaa Raimo Yliranta. Taisi olla ”vasta” seitsemäs kisakohtaamisemme kahden vuoden sisään. Ensimmäisessä erässä olin täysin lennossa ja reaktiot ja ajoitukset pelasivat hienosti. Toisessa innostuin vähän liikaa ja tuli miljoona peltiä. Kolmas oli fyysinen erä, jonka onnistuin vääntämään itselleni. Neljännessä väsytti. Viidenteen piti ladata kaikki, mutta lyönti ei pysynyt kasassa, vaan virheitä ja epätarkkuuksia nähtiin minulta aivan liikaa. Kapteeni Matias oli ilmoittanut minulle ennen kierrosta, että Jaakon tilalle tarvitaan pelaaja, joka voittaa JSK II:n miehen. En onnistunut täyttämään tätä tavoitetta, vaikka mahdollisuus oli, joten tietysti olin pettynyt. Ottelu oli kuitenkin varsin hauska ja uskoisin, että myös viihdyttävä.

Hallitseva mestari ESRC on nyt hieman huolestuttavasti vasta jaetulla neljännellä sijalla, mutta kausi on vasta alussa, ja kunhan varamiehisiä kierroksia ei tule monta ja saadaan ulkomaalaisvahvistuksiakin käyttöön, niin kyllä tästä hyvä vielä tulee!

Kaikki ottelutulokset ja sarjatilanne squash.fi:ssä.


Raportoi varapelaaja Topias Aalto

Miesten IV-joukkue eli ”junioritiimi” Merihaassa

ESRC IV_joukkue_cropped_500px

IV-joukkue on jo useamman vuoden ollut junioreista koostuva. Tiimiin on kuulunut Basse Lilja, Mika Laakkonen, Oskari Keijonen, Antti Okkonen ja Elias Korhonen. Jo pari kautta sitten menetimme Juntusen Toukon muihin joukkueisiin. Tälle kaudelle saimme houkuteltua Joonas Kylliäisen. Alkuvuosina pojista huolehti Juntusen Kari. Allekirjoittanut otti roolin viime kauden alusta.

Alkuun, pääosin 11-14-vuotiaista pojista koostuvan joukkueen oli tarkoitus vain saada kovia pelejä. Monasti tasoerot olivat melkoisia, jo voitettu erä oli suhteellisen harvassa. Koko kauteen ei tullut kuin pari voitettua ottelua. Tänään tilanne on jo toinen. Pienistä pojista on tullut salskeita nuorukaisia joissa Akatemiatreeneissä hikoillut tunnit näkyvät taitona. Kuten MyyrSquashin Castrenin Heikki minulle tänään totesi: ”Teidän nuorisojengistä on kasvanut jo miehen kokoisia!”. Tämä täsmää myös otteisiin kentällä. Pelit ovat pikku hiljaa muuttuneet tasaisiksi ja voittoja tulee jo kaikille. Nousu 1. divariin ei vielä tällä kaudella ole tavoitteenamme. Mutta tänä vuonna sarjan viimeinen sija jätetään jollekin toiselle! Se on varma.

Tänään Merihaassa pelaamassa olivat Mika, Antti, Elias ja Joonas. Allekirjoittaneen toimiessa ”coachina” ja varamiehenä. Basse oli ensimmäisen kierroksen tapaan auttamassa III-joukkuetta ja Oskari oli huilivuorossa.

Pelit HSRC IV:tä vastaan alkoivat erinomaisesti. Elias pelasi huikean pelin Sauli Jämsää vastaan. Vahva peruspeli toimi hyvin ja Sauli oli aika ajoin alakynnessä Eliaksen painavien ja tarkkojen linjojen kanssa. Vastaavasti Saulin vuosien kokemus näkyi erittäin tarkkoina linja-stoppareina ja crossien katkoissa. Kaikista vähänkin keskelle tulleista lyönneistä Sauli rankaisi armotta. Peli eteni tasaisesti aina viidenteen erään asti kaikkien erien päättyessä 11-9 tai jatkopalloilla. Viides eteni alkuun Eliaksen hallinnassa mutta kääntyi kuitenkin kirvelevästi Saulille 9 – 11. Hieno vääntö kuitenkin!

Nelosten pelissä Joonas pelasi Lupu Pitkästä vastaan. Peli oli alusta asti selkeästi Joonaksen hallinnassa. Lyönti oli tarkkaa ja liike tutusti hyvää. Kolmannessa Lupu meinasi päästä niskan päälle, mutta Joonas punnersi senkin kotiin. Selkeä 3-0 siis. Peliä katsoessa ei voinut olla ajattelematta että tämä mies olisi saatava säännöllisesti kentälle. Taidot palaisivat pian niille nuoruuden huipun tasolle. Fysiikan opinnot ovat kuitenkin, oikeutetusti, nyt Joonaksella etusijalla.

Ykkösten pelissä Mika kohtasi HSRC:n vanhan konkarin Timo Tulosen. Timo sanoi valmistautuneensa henkisesti kohtaamaan edellisellä kierroksella ykköspaikkaa pelanneen Kimin. Heti ensimmäisessä erässä Mikan hurja fyysisyys tuli Timolle yllätyksenä ja erä Mikalle selvin numeroin. Toisen erän puolessa välissä kokenut konkari keksi jo hieman konsteja Mikan kovuutta vastaan ja peli tasoittui. Sitten, tilanteessa 7-4, Mika valitettavasti kompastui. Pakaralihas revähti ja erä Timolle. Mika kävi seisomassa kentällä vielä seuraavan erän, mutta oli selvää ettei jatkamisesta ollut kuin haittaa rikkoutuneelle lihakselle. Nuori herra teki miehekkään päätöksen ja jätti pelin kesken. Rtd Timolle ja kassalta jääpusseja. Toivottavasti paranee pian!

Toisella kentällä Okkosen Antti kohtasi kovaksi tunnetun Karri Kaupin. Antti oli aivan hurjalla päällä ja löi palloa maaliin huikealla tarkkuudella. Ensimmäinen erä selkeästi Antille. Alun kangertelun jälkeen Karri pääsi hyvin peliin mukaan. Ne tutut volley-katkot ja aivan uskomattomat, 1 mm listan päälle osuvat ”miljoonan voimalla” tulevat tapot alkoivat kulkea. Mutta Anttia se ei pysäyttänyt. Erityisesti Antin tarkat mitat olivat myrkkyä. Karri oli kovasta yrityksestä huolimatta enemmän alakynnessä ja näin sekä toinen että kolmaskin erä Antille. Ja peli 3 – 0. Valmentajan silmin katsottuna varmaankin Antin parhainta peliä. Karri totesi pelin jälkeen nöyrästi: ”Oma peli kyllä kulki, mutta kun ei mahtanut mitään…”. Todella hieno suoritus ja arvokas päänahka Antille!

Toinen kierros JSK IV:tä vastaan pelattiinkin neljällä kentällä yhtäaikaa, joten en päässyt katsomaan muiden pelejä. Nelosten pelissä Joonas kohtasi Janne Saharisen. Joonas tuumi että peli oli ihan Ok, mutta kaveri vei 0-3. Elias pelasi niin ikään oikein hyvä pelin. Lyönti ja jalka kulki. Niin kulki myös Petri Rasmuksella ja Eliakselle ”kakkossija” pelissä erin 1-3. Kakkosten pelissä Antti jatkoi siitä mihin edellinen peli päättyi. Kaistisen Markku sai kyytiä erin 3-0. Kun mies on liekeissä, niin peli on helppoa.

Kim asteli siis ykkösten kohtaamiseen Mikan loukkaantumisen johdosta. Ensimmäisessä erässä Lehmusvaaran Frans oli todella vauhdissa. Hirmuisella tempolla Frans oli hetkessä 7-2 johdossa. Kimin meneillään oleva laihdutuskuuri (!) tuntui todella tyhjentäneen kaikki energiavarastot, mutta kovan punnerruksen jälkeen erä kääntyi sittenkin Kimille 11-9. Nuoret ja kokemattomat pelaajat eivät yleensä ”hoksaa mennä” hämyihin ja viivästettyihin lyönteihin, mutta tänään ne olivat Fransille myrkkyä. Sillä kääntyi tuo 1. erä ja samoin toinenkin selkeästi Kimille. Frans hukkasi oman pelinsä ensimmäisiin eriin ja kolmannessa vielä uskon omaan peliin. Kolmaskin kotiin selvästi ja koko peli 3-0.

Taas sai olla ylpeä nuorista! Molemmat kamppailut päättyivät siis 2 – 2 mutta erät laskettuna olimme parempia. Liigan säännöt ei eriä laske, mutta me lasketaan! Kaksi voittoa – Yes!

Ottelutulokset ja sarjatilanne squash.fi:ssä.

Raportoi Kim

Naisten Blue & Black & Red Tampereella – tajunnanvirtaa takapenkiltä

Tänään 2.11.2013 oli naisten 1-divarin eka squashliigakierros. Matka Tampereelle oli hauska. Pelit menivät hyvin, paitsi että Sofia hävisi (mutta voitti toisen matsin) ja Jennikin hävisi (mutta voitti yhden). GoGossa oli oikein huvittava tärinägeneraattorilaite. Kannattaa kokeilla :) Harkitsemme tätä kojetta Esportiin. Ja tarpeeseen tulisi myös minibussi, jolla ESRC:n liigareissut taittuisivat vieläkin hauskemmin.

ESRC Red

ESRC Red

Sitten taas peleihin: kiitokset tamperelaisille maukkaista hernepähkinöistä sekä hedelmistä! Oululaisilla ja tamperelaisilla olisivat pelit voineet mennä paremminkin :)

Paluumatka venyi pitkäksi. On pimeä, myrskyinen ilta ja karhu keskellä tietä. Mutta sitten löysimme tiemme ABC:n lämpöiseen syleilyyn, jossa nautimme semilämpöistä ruokaa, poikkeuksena Inka, joka yrittää juuri nukkua, kun kirjoitamme tätä. Inka yrittää päästä eroon takapenkin taustaäänistä. Nyt on bileet (vitsivitsi), mutta on tylsää. Katri yrittää epätoivoisesti kirjoittaa järkevää raporttia. Ben & Jerry oli hyvää automatkaevästä. Ja me ollaan harjoiteltu makarenaa.

ESRC Black

ESRC Black

Oli kiva, kun oululaiset tulivat mukaan sarjaan. Pelikortteja ei valitettavasti löytynyt, minkä vuoksi en päässyt hakkaamaan Sofiaa eikä hän minua. Toisaalta se on hyväkin asia muille automatkailijoille. Tie on selkeä ja selvä. Päämmekin ovat selvinä, ihme kyllä. Poikkeuksena Katri. Suomalainen musa on kivaa matkamusaa. Ohitamme kaunista Suomen perinnemaisemaa: sumuisia peltoja, kaukaisuudessa häämöttäviä ikkunan valoja sekä tiheitä havumetsiä. Matka sujuu rauhallisesti keskustellen päivän peleistä ja muista tapahtumista. Taustalla soi ”… valehtelisin jos väittäisin…” ja tunnelma on rento.

ESRC Blue

ESRC Blue

Kaiken kaikkiaan muistamme tämän matkan onnistuneena ottelureissuna! Paljon olemme oppineet ja muillekin opettaneet. Syvällä jalkalihaksissamme tuntuu hyvän kuntoutuksen polte ja kotona odottava sänky hiljaa kuiskaa meitä sen untuvaisiin syvyyksiin. Ja kyllä, nämä viimeiset viestit ovat Sofian kirjaamia. Vitsivitsi, ne oli Katrin. Ja hyvää yötä!

Ottelutulokset ja sarjatilanne squash.fi:ssä.

Raportoivat hitusen erilaisella tyylillä Katri ja Sofia

P.S. Mukana tällä kertaa Tampereella ESRC:n kolmessa tyttöjen divarijoukkueessa kaikkiaan kymmenen pelaajaa sekä lisäksi kuskeina & kannustajina neljä isää/äitiä. Lisää liigapelejä tammikuussa, silloinkin tavataan Tampereella!

Miesten V-joukkue pelasi kotikierroksensa Talihallissa

II divarin taso on noussut, kun nykyään on mukana myös A-luokan pelaajia. Meidän kierroksen sankariksi nousi Marko Välimäki: kaksi hienoa voittoa Esa Sutelaisesta ja Seppo Raiskista. Hyvin pelasi myös Jarmo Saari: pari voittoa Hannu Ohtosesta ja Jyrki Wahlstedistä. Markolla vaan oli ehkä astetta kovemmat vastukset.

Hessu, Harri ja Kari hävisivät omat ottelunsa. Hessulla oli vastassa Petteri Repo ja Harrilla, joka on pelannut tosi vähän, Markus Kilkki eikä itselläni ollut mahdollisuuksia hyvin liikkuvaa Janne Elovirtaa vastaan.

Kaiken kaikkiaan Talihallissa on kyllä hienoa järjestää kisoja, hienot puitteet. Muiden otteluiden pieniä yllätyksiä olivat Olli Marjomaan suora 3-0 voitto Jack Westren-Dollista ja ehkä Kale Leskisen voitto Jouni Nykäsestä.

HSK johtaa sarjaa ylivoimaisesti ja me ollaan kahdella tasapelillä ja kahdella häviöllä toiseksi viimeisiä. Seuraava kierros on Turussa ja sinne mennään hyvällä porukalla voittamaan.

Ottelutulokset ja sarjatilanne squash.fi:ssä.

Raportoi Kari Aalto

Miesten ESRC II Suomen Turussa

Tero - Tommi - Mikael - Pate

Tero – Tommi – Mikael – Pate

1-divisioonan A-lohkon toinen liigakierros pelattiin Turun Manhattanilla. Kisat alkoivat jo matkalla Turkuun kun Patrik Nyström autokuntineen otti mittaa Tero Timbergin kivenkovasta Volkkarista. Lopputulos Turkuun päästäessä todettiin kuitenkin tasapeliksi, koska matkan aikana vallinneet nopeusrajoitukset pakottivat joukkueet ajamaan samaa vauhtia. Mistähän syystä?

Ensimmäisessä liigapelissä vastaan asettui sarjan peränpitäjä Metro Squash. ESRC II:n kokoonpano tälle kierrokselle, eli siis myös tähän otteluun, oli Topias Aallon SM-sarjakomennuksesta johtuen seuraavanlainen: 1. Tero Timberg, 2. Mikael Sirén, 3. Tommi Lind, 4. Patrik Nyström. Nelos- ja kolmospelaajat pelasivat ottelunsa ensin.

Patrik Nyström osoitti erittäin kovaa kuntoaan kaatamalla alkuun Metro Squashin Esa Vilmingon suoraan 3-0 ( 11-8, 11-1, 11-4). Esa oli käytännössä täysin aseeton Patrikia vastaan. Pelin aikana Patrikin selkä loistavasta kunnosta huolimatta alkoi valitettavasti hieman oireilla. Ikäviä uutisia ajatellen seuraavaa ottelua.

Kolmospelaaja Tommi Lind hoiti ottelunsa Petri Vesaa vastaan rutiinilla 3-0 (11-9, 11-5, 11-8). Alun kangertelusta ja koko ottelun kestäneistä levottomista otteista huolimatta, Tommi pystyi dominoimaan T-pistettä ja pakottamaan vastustajan helppoihin virheisiin. Ottelun jälkeen Tommi valitteli ylivilkkautta ja rauhattomuutta. Liekö yli kuukauden kestäneellä flunssalla ollut osuutta asiaan. Tommin leposyke ei nimittäin otteluiden välissä ikinä laskenut alle 100:n.

Kakkospelaajien ottelussa Mikael Sirén osoitti niin ikään perusvarmoja otteita kaataen Jari Puumalan myöskin 3-0 (11-6, 11-6, 11-6). Kovalla ja tarkalla peruslyönnillä on helppo ottaa vastustajalta vaihtoehdot pois. Ajoittain Mikael tosin ei malttanut käyttää hyvää peruslyöntiään, vaan lähti turhan aikaisin puolivalmiista paikoista laittamaan eteen, ja vastustaja pääsi näistä rokottamaan. Maltilla kuitenkin ottelu helpohkosti kotiin.

Ykköspelaajien ottelussa Tero Timbergillä oli vastassa Kari Hautala. Kova liikkuja Hautala haastoi Teroa hyvin ja onnistui nappaamaan toisen erän nimiinsä. Mikäli Hautala olisi saanut pidennettyä pallorallien kestoa entuudestaan, olisi ottelu voinut kääntyä vielä Hautalalle. Teron kova tempo oli kuitenkin Hautalalle liikaa ja tärkeä 3-1 (11-4, 8-11, 11-7, 11-6) voitto ESRC:lle ja pisteet kotiin 4-0!!

Toisessa ottelussa vastaan asettui ensimmäiseltä liigakierrokselta saman pistesaaliin napannut TSSq II. Odotettavissa oli siis kova ja myös tärkeä ottelu sarjajohdon kannalta, sillä myös TSSq II voitti ensimmäisen ottelunsa tällä kierroksella ESRC II:n tapaan 4-0.

ESRC II aloitti ottelunsa kuitenkin loistavasti. Nelospelaajien kohtaamisessa Patrik Nyströmin selkähuolet olivat kadonneet (tai ainakaan ne eivät vaikuttaneet pelaamiseen) ja Patrik otti kirjaimellisesti murskavoiton Ville Kostamoisesta. Ottelu kotiin 3-0 (11-3, 11-1, 11-1).

Kolmospelaajien ottelussa Tommilla oli vastassa Timo Ahlroos. Ensimmäiset kaksi erää selkein numeroin Tommille. Aktiivinen volleypelaaminen ja kova tempo eivät antaneet Timolle mahdollisuuksia käytännössä mihinkään. Kolmannessa erässä Timon hidastempoinen pelityyli ja huomattavasti tarkentuneet lyönnit sekoittivat Tommin pelin ja erä Timolle. Neljänteen Tommi onneksi löysi oman terävyytensä takaisin ja voitto ESRC:lle 3-1 (11-1, 11-5, 7-11, 11-7).

Kakkospelaajien ottelussa Mikael Sirén sai vastaansa kovan Racketlon-pelaajan Olli Marjamäen. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Mikael kuitenkin sortui taas hätiköityihin eteenlyönteihin ja Marjamäki hyvänä liikkujana pääsi nopeasti kiinni näihin ja sitä kautta pääsi luomaan painetta Mikaelille. Mikael osoitti turhautumisen merkkejä ja muutamien helppojen virheiden jälkeen ensimmäinen erä Ollille. Toinen erä oli niin ikään tasaista vääntöä ja kirvelevän jatkopallotappion jälkeen erä Turkuun. Ottelu näytti uhkaavasti valuvan turkulaisille Ollin napatessa tukevan johdon kolmanteen erään. Mikael kuitenkin osoitti loistavaa henkistä lujuutta ja venymiskykyä ja heräsi taisteluun. Tarkoilla peruslyönneillä ja hyvin ajoitetuilla eteenlyönneillä Mikael nousi tappioasemasta ja taisteli itsensä loppuun asti tuoden ESRC:lle tärkeät sarjapisteet 3-2 voitolla (8-11, 11-13 11-9, 11-8, 11-7).

Tero pelasi samaan aikaan toisella kentällä ykköspelaajien ottelua Petteri Tiitistä vastaan. Tiitinen on osoittanut kovia otteita tällä kaudella ja kovat otteet jatkuivat Teroa vastaan. Ensimmäisessä erässä Teron kova peruspelaaminen oli liikaa Petterille ja erä selkein luvuin kotiin. Petteri alkoi selkeästi lämmetä otteluun ja toinen erä oli lähes toisinto ensimmäisestä erästä, luvut ikävä kyllä toisinpäin, eli erä Turkuun. Kolmanteen Tero sai taas omasta pelistä kiinni ja tasaisen väännön jälkeen erä kotiin. Neljännessä erässä Terossa alkoi hieman näkyä väsymisen merkkejä ja Tiitinen ikiliikkujana yritti pitää palloa pelissä mahdollisimman pitkään. Jatkopallojen jälkeen erä Turkuun ja tämäkin ottelu viidenteen erään. Trillerissä Teron jalka alkoi selkeästi painaa ja väsymys näkyi helppoina virheinä. Tero kuitenkin taisteli loistavasti ja pystyi hankkimaan itselleen ottelupallon. Tiitinen roikkui kuitenkin edelleen mukana ja taisteli erän jatkopalloille. Terolla taisi olla yhteensä 4 tai 5 ottelupalloa, mutta valitettavasti puhti loppui ja Tiitinen käänsi ottelun turkulaisille vieden viidennen erän 16-14. Eli harmittava 2-3 (11-3, 5-11, 11-8, 11-13, 14-16) tappio Terolle. Ottelu kuitenkin ESRC:lle pistein 3-1.

Tältä kierrokselta saaliina siis 7 sarjapistettä sekä sarjajohto 1-divisioonan A-lohkossa. ESRC II on siis edelleen tavoitteessaan. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

Ottelutulokset ja sarjatilanne squash.fi:ssä.

Raportoi Tommi Lind

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja