Espoo Dunlop Open 26.-27.10.2013, tervetuloa – welcome!

EDO_2013_Pikkubanneri_169pxESRC toivottaa squashväen mukaan kauden ensimmäiseen miesten ja naisten eliittisarjan kilpailuun, Espoo Dunlop Openiin, joka pelataan Esport Centerissä 26.-27.10.2013. Eliittistatuksen myötä kilpailussa on jaossa 25% enemmän rankingpisteitä kuin normaalisti ja 1-kaavioissa on rahapalkinnot kolmelle parhaalle. Miesten 1-kaavio pelataan PSA Closed Satellite -kilpailuna.

Espoo Squash Rackets Club welcomes all squash players to season’s first Finnish Elite Series competition, Espoo Dunlop Open, to be played at Esport Center, Espoo, Finland 26.-27.10.2013. Men’s first draw will be played as a PSA Closed Satellite competition.

Kilpailukutsu | Invitation | Ilmoittautuminen – Entry | Ilmoittautuneet – Entries

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja