ESRC:lle uusi junioripäällikkö

ESRC:n Squashakatemian ja Squashkoulun uutena junioripäällikkönä on 29.8.2012 aloittanut Tommi Lind, 23-vuotias helsinkiläinen squashvalmentaja. Tommi on pelannut squashia pienestä pitäen ja valmentanut junioriryhmiä HSRC:ssä jo useamman vuoden ajan. Tommi tulee ottamaan vastuulleen Mannu Värren valmennusryhmät keskiviikosta lauantaihin. ESRC toivottaa Tommin sydämellisesti tervetulleeksi valmentajatiimiinsä!

Kiitämme kolme vuotta ESRC:n junioripäällikkönä toiminutta Mannu Värreä tämän hienosta panoksesta ESRC:n junioritoiminnassa ja toivotamme hänelle hyvää jatkoa uusissa työhaasteissaan lasten ja nuorten liikunnan parissa! Mannu jatkaa edelleen ESRC:n jäsenenä, joten näemme häntä jatkossakin Esport Centerissä.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja