24.11.2007 Liigakierros, naisten I-joukkue

Lauantaina naisten I-joukkue taisteli itsensä liigan kärkeen.

laura_pia_hanna.jpg

Naisten I-joukkue pelasi tämän kertaisen liigakierroksensa Helsingissä Merihaassa. Joukkue lähti taistoon kokoonpanolla: Pia Ojala, Laura Aalto-Setälä ja Hanna Rusila. Vastassa oli MiSq ja isäntäjoukkue HSRC.

Ensimmäisenä vastaan asettui HSRC. Hanna pelasi kolmospaikkaa ja voitti Ulla Vestolan helposti. Seuraavaksi pääsimme jo hieman jännittämään Lauran pelatessa vanhaa konkaria Carola Björnströmiä vastaan. Ensimmäiset erät Laura voitti helposti, jonka jälkeen mukavuuden tunne pääsi valloille ja kaksi seuraavaa erää meni Carolalle. Viidenteen erään Laura sai itsensä koottua ja vei ottelun lopulta 3-2. Viimeisenä Pia pelasi Mari Hentusta vastaan voittaen tämän 3-0.

Toisena vastaan asettui Mikkelin joukkue. Hanna pääsi pelaamaan Susanna Vanhasta vastaan. Hannan peli alkoi tahmeasti, mutta kahden hävityn erän jälkeen taistelutahto löytyi. Pelin aikana kentän ulkopuolella kannustusjoukot kannustivat kilpaa omia pelaajiaan tuomarin yrittäessä saada äänensä kuuluviin kannustusten yli ja Hannanhan palkitsi omat kannustajansa voittaen Susannan 3-2. Seuraavaksi Laura pelasi Marianna Vanhasta vastaan vieden voiton 3-0. Päivän viimeisessä pelissä Pia pelasi Saara Valtolaa vastaan. Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista vääntöä molempien viedessä yhden erän. Pelin kaksi viimeistä erää meni Saaralle ja näin tuli päivän ainoa tappio 1-3. Sarjataulukko näyttää ESRC:n osalta hyvältä; johdamme sarjaa 10 pisteellä ennen Mikkeliä, jolla on kasassa 8 pistettä.

ESRC – HSRC 3-0 (9-2 / 85-33)
Pia Ojala – Mari Hentunen 3-0 (9/1 9/2 9/1)
Laura Aalto-Setälä – Carola Björnström 3-2 (9/0 9/0 3/9 1/9 9/6)
Hanna Rusila – Ulla Vestola 3-0 (9/5 9/0 9/0)

ESRC – MiSq 2-1 (7-5 / 84-74)
Pia Ojala – Saara Valtola 1-3 (6/9 9/6 3/9 4/9)
Laura Aalto-Setälä – Marianna Vanhanen 3-0 (9/3 9/5 9/3)
Hanna Rusila – SusannaVanhanen 3-2 (4/9 4/9 9/5 9/3 9/4)

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja