ESRC:n golfmestikset 11.8.2012, tervetuloa!

ESRC:n golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 11.8.2012 Pickalan Forest -kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan). Lähtöajat on varattu klo 13.00 alkaen, mutta paikalla on syytä olla jo klo 12.00!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta tiiltä. Lähtöjä on kuusi eli 18 ensin ilmoittautunutta pääsee mukaan. Jury pidättää oikeuden tarvittaessa päättää osallistujista: etusijalla ESRC:n jäsenet ja sen jälkeen heidän perheenjäsenensä, jos mukaan vielä mahtuu. Osallistumismaksu 30€, myös Pickalan pelioikeuden haltijoilta, -91 ja sen jälkeen syntyneiltä 25€.

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golfaiheinen, on tervetullutta!

Ilmoittaudu siis nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 18 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään torstaina 9.8. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu | Katso ilmoittautuneet | Tarkista edellisvuosien mestarit

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja