Kiitokset valmentajille & ohjaajille vuodesta 2011

ESRC:n johto haluaa kiittää täydestä sydämestä seuramme Squashakatemian ja Squashkoulun valmentajia ja ohjaajia loistavasta vuodesta 2011! Squashakatemiassa harjoittelee paraikaa 110 junioria ja Squashkoulussa 40 lasta. Päävastuu kuuluu päävalmentaja Markku Hyrskeelle Squashakatemian osalta ja Mannu Värrelle Squashkoulun osalta. Mitä kaikkea vuoden 2011 aikana onkaan tapahtunut:

  Olemme perustaneet Valmennuksen johtoryhmän (VJR), jota vetää päävalmentaja Make Hyrske ja johon kuuluvat kaikki Squashakatemian valmentajat sekä Squashkoulun johtaja Mannu Värre. VJR on kokoontunut 1.9.- 31.12.2011 kaikkiaan 11 kertaa.
  Olemme polkaiseet liikkeelle akatemiajuniorien testausjärjestelmän, joka jakautuu tekniikka- ja fysiikkatesteihin. Testit toteutetaan kahdesti vuodessa ja jokainen osallistuja saa palautteen tuloksistaan ja voi niistä seurata omaa kehittymistään.
  Olemme saaneet ohjattua nuortemme parhaimmistoa yksityisvalmennukseen. Tällä hetkellä jo 21 junioriamme on säännöllisessä yksityisvalmennuksessa. Valmentajina toimivat: Matias Tuomi, Kari Laurikainen, Tomppa Niinimäki, Markku Hyrske, Kimi Korhonen, Ari Pelkonen ja Mannu Värre.
  Saimme Hartwall Jaffa Cupin järjestettäväksemme. Syksyn osakilpailut ovat takana ja osallistujamäärä on noussut jo 40:een ja jatkaa kasvuaan. Päävastuun kantaa Eero Salkala.
  Käynnistimme syksyllä 2011 espoolaisille nuorille maksuttoman neljän osakilpailun HopLop Junior Squash Openin . Toisessa osakilpailussa oli 45 osallistujaa!
  Olemme jatkaneet ”Koululaisprojektia”. Ala-asteen lapsia on käynyt luokka kerrallaan vuoden 2011 aikana 800 tutustumassa squashin perusteisiin. Kiitokset erityisesti Hessu Hassiselle, Eero Salkalalle, Bertil Wallille (ESP), Jenni Vähämaalle ja Mannulle!
  Olemme vieneet squashin päiväkoteihin kiitos Mannu Värren.
  Erilaisia leirejä on järjestetty 10 vuonna 2011. On ollut useita ”Sporttileirejä” kesällä sekä mm. squashin ”Teholeirejä” – kiitokset erityisesti Mannulle ja Matias Tuomelle.
  Juniorimme ovat vallanneet Suomen Squashliiton maajoukkueryhmät – eri ikäkausimaajoukkueryhmissä harjoittelee 15 junioriamme.
  Olemme kouluttaneet lisää uusia Squashkoulun ohjaajia.
  Juniorien Squashin SM-kilpailuissa 2011 ESRC:n juniorit voittivat 40% jaetuista mitaleista.
  Aloitimme viikottaiset ”Peliharkat” (Ti, Pe ja Su), joissa 15-30 junioria pääsee pelaamaan tosi matseja uusia kavereita vastaan. Taistelu rankingtaulukon sijoista on kannustanut junioreitamme yhä enemmän oma-aloitteiseen treenaamiseen.
  Ja mikä ihaninta – hallilla törmää jatkuvasti lapsiin ja nuoriin, jotka ilmiselvästi tykkäävät squashista!
  Tie on ollut pitkä ja välillä kivinen – yrityksien ja erehdysten kautta olemme sinnikkäästi päässeet eteenpäin ja monia asia on löytänyt oikean uomansa – se lienee meille kaikille valmentajille, ohjaajille ja seuran hallintoihmisille se paras kiitos!
  Seuran yhteistyökumppanit ovat olleet avokätisesti tukemassa taloudellisesti junioritoimintaamme – myös siitä lämmin kiitos!

  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja