29. ”Törkeän paikan” – leiri Vierumäellä

Järjestyksessä 29. TP-leiri kokosi 10 seuralaista Suomen urheiluopistolle Vierumäelle 5.-7.10.2007.
laitala-ja-pohjamies.JPG

Perjantaina pelasimme squashia klo 17-20. Osa kävi myös hieronnassa. Saunat olivat lämpiminä alkuillasta ja päivän kovimmat voitot sekä kirvelevät tappiot puitiin illan kuluessa. Loppuillasta kävimme osallistumassa suureen ”Gaalailtaan”, jossa palkittiin Suomen parhaat seurat (ESRC ei tällä kertaa kuulunut palkittujen joukkoon).

Lauantaina alkoivat pelit klo 11. Tiukkoja vääntöjä käytiin aina klo 14.30:een saakka. Sitten siirryttiin pelamaan lentopalloa, jossa kaikki pelaajat olivat tasaisesti yhtä huonoja. Kello 16 jatkui urheilu taas squashkentillä ja pelien päätteeksi lähes kaikki pääsivät hierojien käsittelyyn. Illalla saunottiin sekä käytiin Country Clubilla tanssimassa.

Sunnuntaina nautittiin aamupala pilvisen sään vallitessa ja pääosa suuntasi matkan kohti kotia. Golfia jäivät vielä pelaamaan Janne Laitala, Tuomo Pohjamies ja Vellu Passinen.

Mukana leirillä olivat tällä kertaa; Yrsa Seren, Jonna Kinnunen, Marianne Puustinen, Janne Laitala, Vellu Passinen, Ville Salkala,Tuomo Pohjamies, Olli Koskiniemi, Panu Jauhiainen ja Jarkki Jaakkola

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja