Euro-cup 2007 Unkarissa 13-15.9.2007

ESRC:n naisten ykkősjoukkue sijoittui kovatasoisessa Euroopan maiden mestarijoukkueiden turnauksessa Unkarin Budapestissá 13.
esrc-naiset.JPG
Joukkueen muodostivat Pia Ojala, Hanna Rusila, Riikka Piekäinen ja Nina Saari

Torstai oli ensimmäinen pelipäivä Budapestissa. ESRC oli sijoitettu ainoaan neljän joukkueen lohkoon. Saimme aluksi vastaamme Irlannin joukkueen, jossa pelasi kaksi WISPA:n pelaaja (ammattilaisia). Kyyti oli sen mukaista, mutta vastustajillakin nousi hiki pintaan. Hyvistä palloista huolimatta erävoitot jäivat meiltä saamatta.

Toisena vastaamme asettui Itävalta, jolla WISPA-pelaajia oli samoin kaksi (+ Pamela Panis). Jälleen saimme vastustajien paidat hikeen, mutta tulos pysyi ennallaan: ei erävoittoja. Nina pelasi elämänsä pallorallin, joka päättyi täydelliseen mittanikkiin.

Perjantaina vastaan asettui Unkari, jota vastaan ESRC:lla arveltiin olevan mahdollisuuksia. Jouduimme kuitenkin pelaamaan tasomme ylärajoilla. Voittamalla Unkarin olisimme päässeet viela pelaamaan sijoista 9-12. Unkaria löylyttänyt Irlanti vihjaisi, etta saattaisimme olla kovempi joukkue… Paljastimme myos salaisen aseemme eli Riikan! Unkaria vastaan kehkeytyi hieno ottelu. Ykkősten pelissá Pia oli aseeton kahdessa ensimmäisessa erässa Unkarin ykkőspelaajaa – Hollannin Milou van der Heijdenia (PSA 123.)vastaan, mutta laittoi jo kolmannessa erässa tiukasti kampoihin. Kakkosten pelissä Hanna pelasi upean ottelun ja voitti pelin 3-0. Ratkaisevassa kolmosten pelissä Riikka taisteli urheasti, mutta joutui taipumaan erin 0-3. Voitto siis Unkarille pelein 2-1

Tulokset:

Rozsadombi Sport Egyesulet (Unkari) – ESRC
Milou van der Heijden – Pia Ojala 9-0, 9-1, 9-2
Leonora Udvardi – Hanna Rusila 3-9, 1-9, 8-10
Eszter Varga – Riikka Piekäinen 9-2, 10-8, 9-0

ESRC – Fitzwilliam Lawn Tennis Club (Irlanti)
Pia Ojala – Aisling Blake 0-9, 0-9, 3-9
Hanna Rusila – Laura Mylotte 3-9, 4-9, 2-9
Nina Saari – Claire O’Brien 4-9, 0-9, 0-9

ESRC – Squash-All-Stars-Wien-Energie (Itavalta)
Pia Ojala – Emma Beddoes 1-9, 1-9, 1-9
Hanna Rusila – Pamela Pancis 2-9, 4-9, 0-9
Nina Saari – Birgit Coufal 0-9, 0-9, 0-9

Avajaisetbudapest.JPGAvajaisetEspanjan ja Italian naispelaajiaHanna ja Laura MylotteHanna ja Pamela PancisHeikki Kononen ja Riikka PiekäinenLasikenttäMikkeli Squashin joukkueNick Matthew PSA 8.Nina Saari ja Birgit CoufalNina Saari ja Jarkki JaakkolaOlli Tuominen (PSA 17) ja Daryl Selby (PSA 36)Olli TuominenOskari Valtola, Marcus Vanhanen ja Pia OjalaPia Ojala ja Aisling BlakePia Ojala ja Emma BeddoesPia Ojala kentälläPia OjalaSuomen joukkueetHeikki Kononen ja Riikka Piekäinencimg4087.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja