Elokuun juniorien kesäleiri ”Jymymenestys”

ESRC järjesti jo kolmantena kesänä peräjälkeen lasten kesäleirin Espoon Esport Centerissä 6.-10.8.2007. Mukana oli ennätysmäärä osanottajia.

ESRC järjesti elokuun alussa toisen kesäleirinsä kuluneena kesänä. Kesäkuun leirillä lapsia oli hieman odotettua vähemmän, 13 lasta. Elokuun leirille sitten tulikin jo runsaasti enemmän, 34 lasta.

Leirin päävalmentajana toimi Tomi Niinimäki apuvalmentajinaan Laura Aalto-Setälä, Tiia Knuutila, Inkku Jaakkola, Joni Jaakkola ja Tommi Ekholm. Leirin suurenmoiseen osanottajamäärään on syypää Jarkki Jaakkola. Hänen jo keväällä alkaneen puurtamisensa ansiosta ESRC sai järjestettäväkseen suurimman suomalaisen squashleirin pitkiin aikoihin.

Ohjelma oli edellisiltä leireiltä tuttu: paljon squashia ja lisäksi muita lajeja ja leikkejä. Aikaa pyrittiin viettämään mahdollisimman tasaisesti sisällä ja ulkona koska sääukkelin määräyksestä kesä alkoi vasta leiriviikolla. Puolenpäivän aikaan nautittiin Esportin keittiön loistavista ruoista ja katsottiin elokuvaa. Näin kaikille taattiin pieni hengähdystauko.

Leirin perusajatuksena on aina ollut, että pyritään liikkumaan mahdollisimman paljon ja pitämään hauskaa. Usein squashin ja muiden lajien opettelu jää hieman vähemmälle kaiken tohinan keskellä, mutta se ei ole koskaan ketään haitannut. Pääasia että lapsilla on hauskaa ja energiat vähissä kotiin mennessään.

Leiri onnistui järjestäjien vinkkelistä loistavasti. Ennen kaikkea lasten määrä oli meille järkkäreille suuri ilon aihe. Lisäksi järjestys pysyi koko ajan hyvin hanskassa, paikat pysyivät siisteinä ja lapset käyttäytyivät hyvin. Näin ollen ensi vuoden leirit voi jo nyt merkata kalenteriin samoille viikoille kuin tänä vuonna: koulujen loppumisen jälkeinen viikko ja koulejen alkua edeltävä viikko.

Tomi Niinimäki
Leirin päävalmentaja

img_4988.JPGimg_4955.JPGimg_4990.JPGimg_4972.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja