Nuorisosquashin kannustuspalkinto 2011 ESRC:lle


Lauri Tarasti ja Lasse Ekholm

Lauri Tarasti, Suomen Squashliiton kunniapuheenjohtaja ojensi ESRC:lle sen omissa juniorimestaruuskilpailuissa 22.5.2011 nuorisosquashin kannustuspalkinnon näiden saatesanojen kera:

Vuonna 2009 perustin Nuorisosquashin kannustuspalkinnon, joka nykyisin on 700 euroa. Palkinto myönnetään seuralle, joka aktiivisesti pyrkii edistämään juniorien squashin harrastusta ja kilpailemista squashin parissa. Näyttönä siitä pidetään järjestettyä valmennusta ja ohjausta ja osallistumista juniorien squashkilpailuihin.

Nuorisosquashin kannustuspalkinto on tarkoitettu käytettäväksi juniorivalmennukseen kenttämaksuina, valmentajapalkkioina, leirityskustannuksina ja muina suoraan nuorten hyväksi koituvina toimintamenoina.

Kannustuspalkinnon ovat saaneet vuonna 2009 Järvenpään Squash Klubi ja vuonna 2010 Mikkelin Squash Kerho.

Nyt vuonna 2011 sen saa Espoo Squash Rackets Club, ESRC, joka on Suomen suurin squashin junioriseura. ESRC on esimerkki kaikille squashseuroille siitä, miten squashin junioritoiminta tulee tuloksekkaasti järjestää.
Kannustakoon palkinto ESRC:tä jatkuviin ponnistuksiin nykyisten aktiivinuortensa kehittämiseksi ja uusien nuorten hankkimiseksi squashin pariin!

ESRC kiittää Lauri Tarastia saamastaan upeasta huomionosoituksesta!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja