ESRC:n naisten joukkueiden liigakierros 15.1.2011

Tässä artikkelissa naisten joukkueiden otteluraportit tuloslinkkeineen Squashliiton sivuille.

Naisten SM-sarjan 4. liigakierros Järvenpäässä 15.1.2011
teksti: Katariina Berggren

Naisten SM-sarjan 4. kierros pelattiin Järvenpäässä. Usealla joukkueella oli flunssien, loukkaantumisten tai muiden esteiden vuoksi muutoksia pelurilistoissaan. ESRC Head pelasi kokoonpanolla Elina Kononen, Minna Mäntylä ja Laura Aalto-Setälä voittaen JSK II:n ja ESRC Whiten selvin sävelin häviämättä erääkään vastustajilleen.

ESRC Whiten ja JSK:n välinen taisto ratkesi päivän viimeisillä palloralleilla. Ensimmäisessä pelissä JSK:n Kristiina Kiviharjun tarkat lobit laittoivat Maria Rehulan ahtaalle. Kristiinalle 3-0 voitto Mariasta. Toisessa pelissä ESRC Whiten ykköspelaaja, kauden aikana huimasti kehittynyt Emilia Korhonen, voitti JSK:n Kristiina Mustosen varmalla peruspelillä 3-0 lukemin. Vastustaja kommentoi Emilian takakenttäpelin vahvistuneen paljon sitten heidän viimeisen kohtaamisensa. Kolmannessa ja ratkaisevassa pelissä Katariina Berggren tsemppasi tasaisen taiston jälkeen 3-2 voiton JSK:n Marja Vainiosta, jolla ehti olla kolmen ottelupallon verran mahdollisuuksia viedä voitto itselleen. ESRC Whitelle näin 2-1 voitto JSK:sta.

Sarjataulukossa ESRC Head jatkaa selvänä ykkösenä ja ESRC White kolmosena. Viides ja viimeinen runkosarjan kierros pelataan 19.3. kotikentillä Esport Centerissä, tervetuloa kannustamaan!

Katso naisten SM-sarjan tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

Katso naisten I divisioonan tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja