Äijät ykkösestä vielä vähäsen

Kerkiävänä hemmona oli Jarkki iskenyt linet nettiin vielä ennen kuin joukkueen viimeinen hikipisara oli saavuttanut Espoonlahden kiusatun parketin. Mutta koska tuli luvattua, että kommentoidaan… niin kommentoidaan (vaikka jo kello kaksitoista lyönyt on).

Joukkueemme huvitukseksi tarkoitettu testosteroni-pursotus ennen peliä (ESRC News 12.4.07, johon toimittajien työtä säästääksemme laitoimme otsikot jo valmiiksi) oli selvästikin päässyt ”vuotamaan” vastustajien leiriin. ESRC:n miesten I joukkue otti SM-liigan karsinnoissa röyhkeästi 13 pistettä 16 mahdollisesta (= 1p / voitettu yksittäinen peli) ja lähtee paalulta ensi kauden kahinoihin. Homma tehtiin ihan peruskalustolla: Matias, Peku, Kari ja Janne – ja jopa siis ilman Tatu Der Fliegende Hollanderia.

Joukkueiden viikonlopun saldo oli seuraava: 1) ESRC 13 p., 2) MyyrSq 10 p., 3) ESQ 9 p., 4) TSK 4 p., 5) Sq88 4 p.

Tahto tuo voimaa, joka tuo voittoja, joka luo motivaatiota harjoitteluun (ja joka innostaa nuoria), joka tuo voittoja… ja näin onnen pyörä pyörii. Joukkue tarvitsee pidemmän päälle uutta, nuorta voimaa. I joukkueessa on kiinnostuneesti laitettu merkille muutamien seuramme juniorien asenne ja peliotteet. Toivoa sopii, että mahdollisimman nopeasti jo lähitulevaisuudessa tämä realisoituu I joukkueeseen. Helppoa se kuitenkaan ei ole: vanhojen tervaskantojen raivaaminen pellosta ei nimittäin tule olemaan mikään ihan easy-juttu, kato hei nikö kässääks…

Joukkueemme ensi kauden kuntoihmeen takana tulee olemaan kolme asiaa (nää on poikain kaa sovittu): hiekkasoramonttu, nokian kokoa 55 saappaat ja (lähes) masokistinen mieli. Ah voi noita poikia – milloha se uhoaminen loppuu? (julkaisukelpoiset veikkaukset voi lähettää Juha Saarentaukselle, etunimi.sukunimi@esrc.fi)

Team One önskar Dig jätte kiva kesä

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja