Juniorien Tonttucup 2010, tulokset ja kiitokset

Juniorien perinteinen Tonttucup pelattiin 19.12.2010 kaikkiaan 63 nuoren voimin, mikä on uusi osallistujaennätys! Lukuisten äitien, isien ja sisarusten lisäksi tapahtumaa tähdittivät Suomen ykkösmiespelaaja, ESRC:n Olli Tuominen sekä tietenkin Joulupukki. Espoolaisten squashnuorten iloisesta pikkujoulutapahtumasta oli juoru kiirinyt myös Länsiväylä-lehden toimitukseen, josta tuli toimittaja paikalle ihmettelemään pienten tonttulakkien hulinaa ja vilinää.

Pienimpien palloradan lisäksi pelejä pelattiin 6 luokassa, joissa kärkeen punnersivat:
P9/11: 1. Teemu Mäntylä, 2. Antti Laakkonen, 3. Johannes Hattula & Alex Ollikainen
T11/13: 1. Iida Lehikoinen, 2. Lotta Lavonen, 3. Jenni Först, 4. Iiris Aalto-Setälä
P11: 1. Antti Vuorenmaa, 2. Riko-Tepo Teppan, 3. Santeri Poussa
P13: 1. Mika Laakkonen, 2. Samuli Mieskonen, 3. Lauri Lavonen, 4. Sampo Vaissalo
T&P13/15: 1. Basse Lilja, 2. Elias Korhonen, 3. Sofia Korpeinen
Eliittiryhmäläisten 4-pelit: 1. Emppa & Emilia, 2. Basse & Touko, 3. Cessi & Antti

Uusien lajien tulokset:
”Tarkkuuslyönnissä” kärkipisteille tähtäsivät Basse Lilja, Antti Okkonen ja Matias Tuomi.
”Temppuradalla” kärkiaikoja kellottivat niin ikään Basse ja Antti, mutta Kim kepitti silti ”nuoret & notkeat” yli 10 sekunnin erolla.

Tänä vuonna tapahtuma toteutettiin osana SLU:n ja SSqL:n Your Move-kampanjaa. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat SLU:n ”Mover-Millan” johdolla tiimi: Emppa Soini, Emilia Korhonen, Inka Luhtala, Natalia Nokelainen, Bea Lönnqvist, Nea Falck ja Maarit Ekholm.

Varmaankin juuri siksi koko tapahtuma meni järjestelyiden osalta täysin nappiin; pelit rullasivat kentillä, pallorata ja muut ohjelmat sujuivat mutkitta ja täysin suunnitellun aikataulun mukaan.

Kiitokset myös taustajoukoissa toimineelle Railalle ja turnajaisten muonituksesta vastanneelle Kirsille sekä tietysti ISO KIITOS myös pelejä pyörittäneille aktiivisille vanhemmille!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja