ESRC:n miesten joukkueiden liigakierros 27.11.2010

Tähän artikkeliin on alla koottu miesten joukkueiden otteluraportit tuloslinkkeineen Squashliiton sivuille sitä mukaa, kun raportteja saadaan.

ESRC:n miehet tasaisessa taistossa kotihallilla
teksti: Tatu Knuutila

Jälleen oli aika ottaa miehestä mittaa, tällä kertaa kotihallissa Esportissa. ESRC:n ykkösjoukkue sai todellakin venyä suorituksiin, kun vastassa olivat entuudestaan koviksi tiedetyt TSK ja MiSQ.

Kierroksen pääsivät avaamaan TSK:ta vastaan kolmos- ja nelospelaajat eli Tatu ja Janne. Tatu sai vastaansa vanhan konkarin, Mika Monton ja Jannelle taas napsahti maajoukkuevalmentaja Tomi Niinimäki. Tatu aloitti tasaisella väännöllä Monton kanssa, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin vastustaja piti peliä hallinnassaan. Ottelu päättyikin kolmessa erässä TSK:lle 3-0. Janne taas joutui rehkimään viisieräisen trillerin Niinimäen kanssa. Tasainen ottelu oli vuorotellen kilpailijoiden hallinnassa, mutta viimeisessä erässä Tomi vei lopulta voiton 3-2.

0-2 tilanteesta ESRC:tä lähti nostamaan seuramme terävimmät pelaajat eli Matias ja kauden debyyttinsä tehnyt Olli. Matias asteli kentälle Jussi Vehniäisen kanssa ja Olli vuorostaan ykkösten matsissa Arttu Moision kanssa. Sanoisinko, että odotetusti molemmat herrat täyttivät odotukset. Toisin sanoen: varmaa mättöä ja kaksi 3-0 voittoa!

Lopulta ottelu ESRC-TSK päättyi siis tasapeliin 2-2 ja sitten vain valmistauduimme iltapäivän matsiin, jossa tarkoitus oli piestä mikkeliläiset verille!

Iltäpäivän ottelun avasivat taas Tatu ja Janne. Janne aloitti pirteästi urakkansa Erno Teitin kanssa. Ottelun oli varsin tasainen ensimmäisissä erissä, mutta Ernolla kesti paremmin kantti erien ratkaisuissa. Kolmannessa erässä Jannella kenties tuntui ensimmäinen ottelu jaloissa eikä hän pystynyt pitämään Ernolle mieluista tempoa yllä. Ensimmäinen matsi Mikkelille 3-0.

Tatu taas pääsi steppaamaan pallon perässä Olle Poutiaisen kanssa. Olle aloitti tyrmäävän hyvin vieden ensimmäisen erä selvästi. Toisessa erässä Tatu sai koottua pelin ainekset ja tasoitti tasan yhteen. Kaksi viimeistä erää peli oli vuorotellen Tatulla ja vastustajalla. Ilmeisesti silti enemmän vastustajalla, sillä ottelu MiSQ:lle 3-1.

Sitten kentälle tuli jälleen tähtiduomme Matias ja Olli. Vihdoin alkoi se mainittu piekseminen! Matias pääsi pelaamaan Tuomas Häkkisen kanssa ja Olli taas Lauri Valtolan kanssa. Molemmissa matseissa vastustajat yrittivät saada jonkinlaista jalansijaa, mutta turhaan. Ei Olli eikä Matias kumpikaan päästäneet naruja hetkeksikään käsistään. Saman kaavan mukaan siis kaksi 3-0 voittoa eli riita poikki tasapeliin. ESRC-MiSQ 2-2.

Yleisesti ottaen oli mukava pelata, kun Esportissa oli samaan aikaan alemman divisioonan kierros. Porukkaa riitti ja tunnelma saatiin kattoon. Oli myös hieno huomata että ihmisiä oli saapunut paikalle pelkästään mielenkiinnostakin täyttämään katsomoa, kiitos siitä. Loppusaldona siis 4 pistettä harvinaisen tasaväkiseen liigataulukkoon. 15.1.2011 sitten palataan asiaan Helsingissä.

Katso miesten SM-sarjan tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

Kakkosjoukkueen kierros Järvenpäässä

Katso miesten I divisioonan A-lohkon tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

Kolmosjoukkue voittoisana Merihaassa, viitosjoukkueelle ekat pisteet
teksti: Raila Luhtala

ESRC:n kolmosjoukkue antoi tällä kertaa kuvien puhua. Kuvissa kaikki tämän kierroksen pelurit Joonas Kylliäistä lukuunottamatta: Janne, Iiro, Harry, Kristian sekä kapteeni Topias.

Samassa lohkossa majaileva V-joukkue nappasi ensimmäiset pisteensä 2-2 tasapelissä HSRC IV:sta vastaan, mutta omilta eli ESRC III:lta tuli 0-4 pataan. Jälkimmäisessä taistossa nähtiin kaksi isä-poika -kamppailua: Aallot ja Rautiaiset, joissa kummassakin nuorempi sukupolvi vei selvän 3-0 voiton.

Katso miesten II-divisioonan A-lohkon tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

IV- ja VI-joukkueiden kierros kotikentillä

Katso miesten II divisioonan B-lohkon tulokset ja sarjatilanne Squashliiton sivuilla

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja