Olli Tuominen Ciudad de Santiago Trophy 2010:ssä

Olli Tuomisen (PSA 21) tie katkesi semifinaaliin Espanjan Santiago De Compostelassa pelatussa 30000$ ammattilaisturnauksessa. Kilpailun toiseksi sijoitettu Egyptin Omar Mosaad takoi taululle vakuuttavat 3-0 lukemat, eikä päästänyt Tuomista mukaan otteluun missään vaiheessa. ”Olen todella pettynyt. Peli oli ohi ennenkuin se ehti edes alkaa. Semifinaalipaikka ei missään nimessä tyydyttänyt” totesi Tuominen pelin jälkeen. ”Nyt vaan katseet kohti kauden viimeisiä koitoksia, jotka ovat henkilökohtaiset MM -kisat 2.12. sekä isot kisat Intiassa 14.12.”

Olli Tuominen (3) – Omar Mosaad (2) EGY 4/11 6/11 8/11

____________________________________________________________________________________________________
Olli Tuominen (PSA 21) selvitti tiensä välieriin kukistamalla Meksikon Arturo Salazarin (PSA 37) erin 3-1 (6-11,11-9,11-4,11-6). Ottelu kesti 41 min.

Seuraavaksi vastaan asettuu Egyptin Omar Mosaad (PSA 17).

____________________________________________________________________________________________________
Olli Tuomisen (PSA 21) 1. kierros sujui suunnitelmien mukaisesti ilman ongelmia USD30.000:n PSA-kilpailussa Espanjan Santiago de Compostelassa. Karsinnasta läpi päässyt Etelä-Afrikan Clinton Leeuw (PSA 105) ei ollut lähelläkään uhata Tuomisen puolivälieräpaikkaa. Ottelu Ollille 3-0 (11/5 11/6 11/2). 2. kierroksella vastus kovenee, sillä vastaan asettuu Meksikon Arturo Salazar.

Lue lisää www.squash.fi:stä

Arturo Salazar

Clinton Leeuw

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja