ESRC:n junioreita Itävallassa

ESRC:n junioreita oli mukana ”Austrian Openissa” 9.-11.3.2007.
ESRC:n junioreista mukana olivat Petteri ja Mikael Siren, Tatu Knuutila, Oliver Siitari. Tommi Ekholm, Jaakko Vähämaa ja Katariina Baston. Kaikkiaan Suomesta mukana oli 16 junioria johtajanaan Ari Pelkonen. Junioreiden menetystä voi käydä katsomassa www.squash.fi sivuilla. Finaaleihin ylsi kolme junioria; Pyry Poikolainen (P19, MyyrSQ), Heke Mustonen (P17, LahtiSQ) ja Joonas Honkanen (P15, MyyrSQ). Sunnuntaina Heke Mustonen voitti luokkansa, mutta niin Pyry Poikolainen kuin Joonas Honkanen hävisivät ottelunsa. Molempien voittajat tulivat Tsekistä. Yleisestikin ottaen squash näyttää etenevän suotuisasti Itä-Euroopan maissa.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja