Koululaisprojekti syksy 2010

ESRC:n koululaisprojekti etenee hurjaa vauhtia. Syys-lokakuussa on espoolaisia ala-asteen oppilaita ollut jo 435 tutustumassa squashiin – ja lisää on tulossa! Projektia vetää seuramme junioripäällikkö Mannu Salmensaari.

Seuraavat koulut ovat olleet tänä syksynä jo kentillä: Mankkaa, Mankkaanpuro, Tähtiniitty, Niittykumpu ja Päivänkehrä. Valmentajina Mannun lisäksi ovat toimineet: Eero Salkala, Bertil Walli, Inkku Jaakkola, Lasse Ekholm, Matias Tuomi, Tomi Niinimäki, Hessu Hassinen ja Jarkki Jaakkola.

Kyllä oli hienoa olla lauantaiaamuna vastaanottamassa kahdeksaa uutta poikaa (-98) Niittykummun koulusta. Pojat ovat kaikki samalta luokalta ja myös vanhempia oli mukana seuraamassa ensimmäisiä tekniikkaharkkoja. Innolla pojat kävivät yläkerrassa kirjoittamassa omat nimensä uuteen rankingtaulukkoon.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja