Ensimmäinen Huimala Junior Squash Open pelattu

Syksyn ensimmäinen Huimala Junior Squash Open pelattiin lauantaina 2.10.2010. Paikalle saapui mukavat 32 junioria (21 poikaa + 11 tyttöä), jotka ratkoivat paremmuuksiaan seitsemässä eri lohkossa. Tällä kertaa erityisesti nuorimmat harrastajamme rynnistivät joukolla pelaamaan, sillä suurin osa osallistuneista oli 7-9 vuotiaita. Tähän ehkä vaikutti uusi sponsorimme. Osallistujille palkinnoksi jaettava vapaalippu Huimalaan tuntui kiinnostavan lapsia todella kovasti. Vanhemman pään osallistujat sensijaan pokkasivat ”serkulle joululahjan”.

Vaikka kyseessä on hyvinkin leikkimielinen kilpailu, eikä nuorimpien lohkoissa pisteitä edes laskettu, oli silti ilo havaita se kova tsemppi, jolla jokaisesta pallosta taisteltiin myös nuorempien keskuudessa. Kilpailut, vaikkakin leikkimieliset, ovat sittenkin eri juttu kuin ne treeneissä tai peliharkoissa pelatut pelit. Tämä pieni ”lisämauste” tuo erittäin hyvää kokemusta niin tekniseen pelaamiseen kuin pelin henkisen puolen kehittymiseenkin. Siksi kannustankin myös vanhempia harrastajiamme osallistumaan jatkossa Huimala Openiin!

Erityistä tsemppiä, kavereiden kannustamista sekä aktiivista otetta oman lohkon tuomaroinnissa kisassa osoittivat Lu Cong ja Santeri Poussa. Heidät Huimala palkitsi erityisellä Huimala-perhelipulla!

Seuraava osakilpailu on la 13.11. klo 9.45-13.15. Silloin kaipaamme myös juniorien vanhempia auttamaan osakilpailun läpiviennissä. Erityisesti nuorimmat tarvitsevat pelin ohjausta sekä muuta huoltaja-apua, kun viidellä kentällä on aloittelevien junnujen lohkopelit käynnissä yhtäaikaisesti.

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja