Muistathan uusia squashlisenssisi!

Uusi pelikausi on taas alkanut ja on aika uusia squashlisenssit. Tästä linkistä se onnistuu. A new squash season has started again and its’s time to renew your squash licence.

Uudet lisenssit ovat voimassa maksupäivästä eteenpäin aina 31.8.2011 asti. Lisenssiä tarvitset Squashliigassa sekä kaikissa muissa kilpailuissa paitsi Jaffa Cupeissa sekä Huimala Junior Squash Openissa. Lisäksi, jos käyt ohjatussa squashvalmennuksessa, niin oma tapaturmavakuutuksesi ei yleensä kata treeneissä tapahtunutta vahinkoa. Silloinkin squashlisenssi on todella tärkeä. ESRC toivoo kaikkien jäsentensä hankkivan squashlisenssin!

You can renew you squash licence here. The new licence is valid from the day you pay for it until 31.8.2011. The licence is mandatory for playing in the Squash League and national competitions and recommendable for Jaffa Cup and Huimala Junior Squash Open. If you are a junior attending squash lessons it’s very important to have a valid licence because the licence includes accident insurance. ESRC strongly encourages all members to obtain their squash licence!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja