Valmennukset alkavat 16.8 maanantaina

Juniorien valmennukset pyörähtävät käyntiin maanantaina 16.8. Samalla toimintansa aloittavat ESRC:n Squashakatemia (juniorit 9-19 v.) ja Squashkoulu (juniorit 3-8 v.). Harkkaryhmätaulukot on lähetetty kaikille junnuille. Jos et ole omaasi vielä saanut, niin ota yhteys: jarkki@esrc.fi/Squashakatemia tai mannu@esrc.fi/Squashkoulu. Tervetuloa mukaan!

Akatemialaisilta tullaan tiedustelemaan ekojen harkkojen yhteydessä halua osallistua peliharjoituksiin. Valittavana on tiistai klo 15.15-16.45 tai sunnuntai 12.15-13.45. Juniorien minimitreeni eli yhdet tekniikkaharkat (H1) maksavat 450€/vuosi ja jos niihin haluaa lisätä 90 minuutin viikottaiset peliharkat tulee vuosimaksuksi 700€. Lisätietoa treenivaihtoehtoista.

Uudet juniorit, kuten nykyjunnujen nuoremmat sisarukset voivat ilmoittautua joko Squashakatemiaan tai -kouluun näiden sivujen linkistä.

Eliittiryhmiin on valittu seuraavat ESRC:n huippujuniorit:
Pojat; Jaakko Vähämaa, Tatu Knuutila, Tommi Ekholm, Kristian Rautiainen, Sebastian Lilja, Touko Juntunen, Antti Okkonen ja Elias Korhonen (8) ja tytöt; Emilia Soini, Emilia Korhonen, Cessi Lilja, Maarit Ekholm, Nea Falck ja Inka Luhtala (6)

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja