ESRC:n kauden 2009-2010 päättäjäiset

Seura päätti kauden lähes 30 hengen voimin Helsingissä ravintola Kolmessa Sepässä. Paikalla oli iso joukko seuralaisia Olli Tuomisen johdolla sekä mm. Markku Hyrske. Tilaisuudessa jaettiin Suomen Squashliiton kultainen ansiomerkki Kari Lehtolalle ja pronssiset ansiomerkit Kari Aallolle ja Harry Liljalle. Vuoden valmentajaksi valittiin Kari Laurikainen. Koululaisprojektista palkittiin Eero Salkala sekä lähes kaikkia paikallaolleita muistettiin ”suurin kehuin” kauden toiminnasta. Illan henkeä leimasi upea yhteenkuuluvaisuus ja tekemisen nautinto. ”Taistelijan malja” luovutettiin Raila Luhtalalle!

Jarkki kiittämässä muita ESRC:n aktiiveja

Paikalla oli jatkoilla myös yllättäen uusia seuraan ”hamuavia” pelureita muista seuroista. Illan ehkäpä kaikkein lämmittävimmän puheenvuoron piti seuramme junioripäällikkö Mannu Salmensaari, joka hivenen kyynelehtien kiitti seuraa siitä, että hänellä on työpaikka. Puhe keräsi illan ehdottomasti mahtavimmat aplodit!

Kokonaisuudessaan ilta oli loistava – kiitokset harrastusvaliokunnan pj:lle Jonna Kinnuselle!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja