Miehet huuhtoivat SM-liigassa KULTAAAAA

ESRC_SM_liiga_kultaa_2010
Viime kaudella nostimme operaation ”Pelastakaa sotamies ESRC” avulla joukkueemme aina SM-hopealle asti. Jatkoimme operaatiota nimellä ”Poika kotiin”. Tämän kauden alussa julkilausuimme selkeästi, että viisi vuotta hakotiellä ollut Poika tuodaan kauden päättyessä kotiin, seuravitriiniimme Espooseen. Ja siellä se nyt tyytyväisenä hymyilee. On se vaan eri kiva poika.

SM-kulta vaati todellista venymistä joukkueeltamme. Joukkueemme ehdoton avainpelaaja, Suomen selkeä ykköspelaaja, Olli Tuominen, joutui sopimussyistä menemään Suomen pleikkareiden sijaan Ranskaan. Näin sekä Mikkeli että Tampere nousivat pelaajamateriaaliltaan ESRC:n rinnalle, jopa vähän ohikin.

Rasmus The Real Nordic Viking
Mikkelin pleikkareiden todellisiksi Squash-Päälliköiksi, joukkueemme sankareiksi nousivat Rasmus (Hult; SWE; The Real Squash Cheaf, Man like Steel), Matias ja Janne:
Rasmus tuli joukkueeseemme upeasti sisään ja oli erittäin hyvin fokusoitunut joukkueemme tavoitteeseen. Rasmuksen pelaaminen oli pleikkareissa tappavan tehokasta. Sekä Tomppa Niinimäki (TSK) että Erno Teitti (MiSq) joutuivat tämän tuiman Nordic Vikingin käsittelyyn: tuloksena jopa yllättävän selkeät 3-0 voittolukemat. Yes.

Matias
Matias. Välierissä joukkueemme oli jo 2-0 tappiolla Tamperetta vastaan… Tatu koki hivenen yllättävän, joskin niukan tappion Mikko Kärkkäiselle. Kehiin astui Matias. Matias hoiteli jäätävän kylmähermoisesti kovan Arttu Moision puhtaasti 3-0 äärimmäisen tärkeässä paikassa. Finaalissa Matias ei antanut mitään mahdollisuuksia Mikkelin Tuomas Häkkiselle. Matias, Titaanien Titaani – kultaseppä vailla vertaa.

Janne
Janne. Koko kauden ehkä kovin venyminen joukkueessamme nähtiin oikeassa paikassa… SM-finaalissa, kun Janne kohtasi Mikkelin Markus Vanhasen. Hävittyään ensimmäisen erän lähes pystyyn, Janne iski sellaisen vaihteen päälle, että Markuksen oli vain kerta kaikkiaan annettava periksi – minkäs ”hullulle” mahtaa. Huikea 5-eräinen kamppailu oli molemmilta taistelua vastustajaa ja maitohappoja vastaan. Markuksen selkäranka katkesi neljännen erän jälkeen, ja Janne vei viidennen erän vääjäämättömästi kuin veturi pääteasemalle, 11-1. Tämä oli ESRC:n kullan kannalta the Big Momentum. Kansa kiittää.
Tatu Janne ja Tatu Pelaajahuolto
Tatu oli joukkueemme tärkeä lenkki. Ei haittaa, vaikka tällä kertaa pelit eivät ihan nappiin menneetkään. Tatun persoona, Ilo ja Energia, ovat aina olleet tärkeitä voimavaroja joukkueelle.

The Team Spirit

The Team Spirit


Kultajoukkueessa pelasivat Olli Tuominen, Matias Tuomi, Rasmus Hult, Janne Järvinen, Jaakko Vähämaa, Tatu Murronmaa, Tatu Knuutila ja Kari Lehtola.

Ottelutulokset squash.fi:n tulospalvelusta.

Miesten I-joukkue kiittää seuraa loistavasta tuesta ja toivottaa kaikille seuralaisille Iloista ja Liikkuvaa kesää.
Psta
Kari

I ESRC - - - II MiSq - - - III TSK

I ESRC - - - II MiSq - - - III TSK

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja