ESRC:n miesten Ykkönen – runkosarjan Ykkönen

ESRC:n miesten I joukkue voitti SM-runkosarjan selkeästi häviämättä koko runkosarjan aikana yhtään ottelua. Kauden 10 ottelusta joukkue voitti 6; 4 ottelua pelasimme tasan. Armottomia voiton takaajia olivat ehdottomat ykköstykkimme Olli ja Matias sekä hurrrjalllaine taisteluvireemme, joka puhalsi kauden edetessä milloin missäkin päin Suomea.

Play-offsit pelataan 10.4.2010. Peliareena päätetään muutaman päivän sisällä. Koska vuoto on jo jostain päässyt tapahtumaan, voimme tässä julkisesti todeta, että valitettavasti Olli ei pääse pleikkareihin, mutta sen sijaan veli Rasmus (Hult, Sverige) pääsee.
Katso Mikkelin 20.3. kierroksen tulokset Squashliiton tulospalvelusta.

Runkosarjan voitto mahdollistaa miesten I joukkueelle edustuspaikan joukkueiden EM-kilpailuihin Englantiin, Ponterfractiin 15. – 18.9.2010. Ponterfractin kaupungin motto sopisi hyvin meille ESRC:llekin: ”Post mortem patris pro filio” (engl.:) ”After the death of the father, support the son.” … junioreissamme on tulevaisuus…

Psta
kapu Kari

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja