Seuraavat kuukausiskabat 13.3.2010

Seuraillan ensimmäinen, erittäin hyvin sujunut ja paljon kiitosta saanut kuukausitapahtuma saa jatkoa Maaliskuun 13. päivänä alkaen tuttuun tapaan klo 14.45. Lohkojako tehdään suurinpiirtein sillä kellonlyömällä, joten on suotavaa tulla ajoissa paikalle.

Tarkoitus on pelata jälleen tasolohkoissa, jotka jaetaan osallistujien toiveita kuunnellen. Tarvittaessa järjestäjä tukeutuu aikaisempiin tuloksiin, ESRC:n rankinglistaan tai omiin päättömiin arvioihinsa osallistujen tasosta. Ottelut pelataan ”paras kolmesta”, ja lohkojen koot määräytyvät osallistujamäärän mukaan. Lähtökohtana on noin viisi pelaajaa per lohko. Toivottavasti tällä kertaa miespelaajien lisäksi naiset ja junioritkin löytävät paikalle ja saadaan vielä entistäkin enemmän väriä peleihin!

Sen sijaan, että olisin keksinyt tapahtumalle saman tien väkisin jonkinlaisen nimen, ajattelin ajan antaa näyttää, millä nimellä tapahtuma alkaa ihan luonnollisesti pelaajien suissa kulkea, ja alkaa sitten itse käyttää sellaista nimeä tiedotteissa ja muualla. Asia on kuitenkin osoittautunut hankalammaksi kuin kuvittelin: ”Kuukausikisat/-kilpailut” ei kuvaa tapahtumaa erityisen hyvin, koska ainakaan toistaiseksi ei ole kysymys ihan oikeasta kilpailusta, jossa olisi selkeät säännöt ja jossa keskityttäisiin jonkin voittopokaalin saavuttamiseen. ”Kuukausipelit”-nimitys taas on jo varattu, sillä naispelaajillamme on jo pitkään ollut sen niminen pelisysteemi käynnissä. ”Kuukausiskabat” nyt on tuollainen väliaikainen kompromissi… Kuuntelen nyt korvat höröllä, josko lapsi olisi niin rakas, että saisi vielä lisää nimiä…

Tervetuloa mukaan skabailemaan 13.3.! Lisätietoja kuukausiskaboista topias.aalto@esrc.fi.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja