Kuukausiskabat I/2010

Lauantaina 13.2.2010 pelattiin ensimmäiset ESRC:n kuukausiskabat Esportissa. Paikalle saapui 16 osanottajaa, jotka saatiin sopivasti jaettua kolmeen lohkoon. Nähtiin paljon tasaisia ja hikisiä pelejä, ja tunnelma oli mukava. Kehuttiin sitä tunnetta, kun saa pelata kunnolla voitosta, mutta silti ei tarvitse ottaa niin tosissaan kuin virallisissa kilpailuissa. Kaikki sujui kuin itsestään aivan suunnitelmien mukaan ja pelit saatiin sopivasti noin kolmessa tunnissa pelattua. Pelaajilta tuli paljon positiivista palautetta tapahtumasta ja järjestäjä onkin ensimmäisen kerran osalta oikein tyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi omiin ottelutuloksiinsa…

A-lohkon voittajaksi julistettiin myöhäisestä saapumisesta ja yhdestä pelaamatta jääneestä ottelusta huolimatta neljällä voitolla neljästä ottelusta Patrick Nyström. Kun kilpailulla ei ainakaan toistaiseksi ole virallisia sääntöjä, toisen sijan jakaminen ei ole kovin yksinkertaista. Kolme voittoa keräsivät Tero Timberg, Tapio Jokinen ja Iiro Stubin. Terolla on paras eräsuhde, mutta Tapio ja Iiro pelasivat kaikki viisi ottelua, kun taas Teron ja Patrickin välinen ottelu jäi pelaamatta. Tapsa täytyy kuitenkin laskea päivän voittajiin, sillä hän nousi ESRC:n rankingilla heti Olli Tuomisen ja Matias Tuomen jälkeen kolmanneksi!

B-lohkon voitti vain yhden erän menettänyt Petri Kela ja C-lohkon hoisi yhtä ylivoimaisesti niiminsä Janne Laitala.

Ensi kerralla toivomme erityisesti, että mukaan tulee lisää juniori- ja naispelaajia!

Alla vielä lauantain kaikki tulokset sekä ESRC:n rankinglistan top 50 skabojen jälkeen päivitettynä. Loppupään pyykkipojista ei varmaankaan ole pidetty pitkään aikaan huolta, mutta ehkä rankingin julkaiseminen aina kuukausiskabojen jälkeen rohkaisee kaikkia päivittämään pyykkipoikalistaa ahkerammin!

TULOKSET

ESRC RANKING 13.2.10

Täältä voi lukea lauantain kaikki

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja