ESRC Blue ja Black tulessa Esportissa

Naisten I-divisioonan ekan kierroksen ottelut pelattiin Esport Centerissä 10.10.2009. ESRC Blue ja Black esiintyivät uusissa, nimikoiduissa pelipaidoissaan. Cessi Lilja pelasi menestyksekkään liigadebytin.

Vastaan asettui kummallakin kotijoukkueella sekä HSRC:n että JSK:n kakkosjoukkueet. Kumpikin kotijoukkue voitti HSRC II:n 3-0, mutta JSK II:n vahvaa, nuorta virolaisjokkuetta vastaan oli ESRC Black vaikeuksissa. Tappio tuli 1-2, kun ainoastaan Bastonin Katarina pystyi vastustajansa voittamaan.

ESRC Blue oli menestyksekkäämpi: Soinin Emppa otti selvän 3-0 voiton omasta vastustajastaan ja Korhosen Emilia taisteli tiukkaan voittoon 3-2. Tarkat ottelutulokset Squashliiton liigasivuilta.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja