Miesten I-joukkue DUNLOP:lle

ESRC:n miesten I-joukkue pelaa jatkossakin DUNLOPIN ”väreissä”. Sopimus allekirjoitettiin alkukesästä 2009. Sopimus kattaa kaudet 2009-2010 ja 2010-2011. Joukkueessa pelaavat Olli Tuominen, Matias Tuomi, Janne Järvinen sekä vielä paikkansa varmistamattomat Kartsa Lehtola, Jaakko Vähämaa, Tommi Ekholm tai Tatu Knuutila. Lisäksi joukkueessa pelaavat vahvistuksemme Ruotsista – Rasmus Hult ja Andre Wikström!

Muista potentiaalisista pelaajista Tuukka Alanen on edelleen lääkärin määräyksestä pelikiellossa (ranneleikkaus), Petteri ja Mikael Siren suorittamassa asevelvollisuutta ja varma runkopelaajamme Peku Laaksonen viettää perheenlisäyksen johdosta ”sapattivuotta” (mahtaakohan jaksaa olla pelaamatta?). Lisäksi Hollannissa odottelee Tatu Murronmaa valmiina lentolippu ”varattuna” mikäli kutsu tulee!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja