ESRC:n terveysturvallisuusohjeet koronavirustilanteeseen liittyen

29.10.2020

ESRC suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille squashhalleilla asioitaessa (itse squashharjoituksen ulkopuolella). Se on tapa suojata itseä ja muita tartunnalta, ja turvallisilla toimintatavoilla mahdollistamme myös toiminnan jatkumisen. Poiminta THL:n nettisivuilta:

”Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. […] Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön.”

20.10.2020

Tässä ESRC:n päivitetyt suositukset liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Suosituksemme pohjautuvat valtiovallan, Suomen Olympiakomitean sekä Suomen Squashliiton päivittämiin suosituksiin.

-Aikuiset käyttävät kasvomaskeja squashhalleilla muuten paitsi harjoituksen aikana.
-Harjoituksissa kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: urheilijat ja valmentajat, lisäksi tarvittaessa toimihenkilöt ja huoltajat. Näin rajoitetaan henkilökontaktien määrää.
-Juomatauoilla pyritään 2m turvaväleihin
-Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
-Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on saatavilla harjoituksen aikana.

Jäsenet voivat soveltaa suosituksia omien tarpeiden mukaisesti, kunhan hygieniasta ja yhteisestä turvallisuudesta pidetään huolta.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja