ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 23.9.2017

ssqllogoSquashliigakausi 2017-2018 pyörähti käyntiin ympäri Suomea lauantaina 23.9. ESRC:n yhdeksän joukkuetta olivat kaikki tulessa tahoillaan. Divarinaiset eli ESRC III ja IV järjestivät kotikierroksen Kivenlahti Squashissa, kun kaikki muut joukkueemme pelasivat vieraissa.

Naisten 1-divarin kauden avauksessa oli mukana peräti kuusi liigan ensikertalaista!

Lue tästä joukkueiden kierrosraportteja. Niitä lisätään sitä mukaa, kun raportteja ja kuvia saapuu.

Täydelliset ottelutulokset ja sarjatilanteet löydät Squashliiton liigasivuilta.

ESRC:n miesten ykkösnyrkki Turussa liigakauden avauksessa

Kauden ensimmäisellä liigakierroksella Turku isännöi pelejä. Kauden avaukseen ESRC oli saanut jalkeilla joukkueen, jossa kapteeni Matias Tuomen lisäksi pelasivat Jaakko Vähämaa, Tatu Knuutila sekä Elias Korhonen. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Kouvolan perinpohjaisesti uudistettu joukkue. Peli päättyi tasapeliin 2-2. Elias ja Matias hävisivät omat pelinsä 0-3, mutta onneksi Jaakko ja Tatu saivat hoidettua omansa kotiin tuloksilla 3-0 ja 3-1. Elias pelasi Heikki Konosta vastaan. Peli oli kuitenkin kuin valmiiksi käsikirjoitettu ja Kononen takoi taululle aika tylyt lukemat. Matias pelasi kotimaisen huippusquashin veteraania Olli Tuomista vastaan. Olli oli odotetun kova ja Matias jäi pelissä toiseksi. Tatu pelasi juuri ESRC:stä Kouvolaan vaihtanutta Janne Järvistä vastaan. Janne oli kovassa pelikunnossa ja haastoi Taistoa ihan tosissaan. Erät olivat tasaisia, mutta meidän onneksemme Tatu veti pidemmän korren ja vei ottelun 3-1. Jaakko puolestaan pelasi Esa Naukkarista vastaan. Jaakko oli ottelun ennakkosuosikki ja kirjautti 3-0 lukemat. Pelistä kuitenkin huomasi, ettei Jaakko aivan täydellisessä terässä ollut, jonka johdosta Esa pääsi Jaakkoa hiukan kiusaamaan.

Toisessa pelissä vastaan tuli järjestävä joukkue Turku. Siitä otteluparista saatiin tärkeä 3-1 voitto. Matias ja Tatu voittivat omat pelinsä selkeästi 3-0. Matias pelasi Anssi Määttästä vastaan. Peli oli perusvarmalla työllä alusta loppuun asti pelattu ja aika selkeästi taputeltu. Tatu pelasi puolestaan Marko Pääkköstä vastaan. Ottelu oli nopeasti taputeltu eikä Tatu näyttänyt pelin jälkeen edes hikoilleen. Elias nousi myös 3-2 voittoon pelin hankalasta alusta huolimatta, jolloin tilanne oli 0-2 Turulle. Tässä pelissä oli vastassa vanha kettu Teuvo ”Tepa” Määttänen. Pelissä Tepa oli jo lähellä ensimmäistä SM-sarjavoittoaan lähes kolmeen vuoteen, mutta Elias käänsi ottelun nuoruuden innolla. Jaakko ei ollut vielä palautunut Euro Cupin peleistään, joten Jaakko hävisi pelinsä 1-3 Tommi Ryypölle.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen ESRC:n ykkösnyrkki on 1. sijalla tasapisteissä Mikkelin ja Kouvolan kanssa.

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi Elias

ESRC:n SM-naiset Mikkelissä avaamassa liigakautta

Naisten liigan SM-sarja starttasi kierroksella Mikkelin Sport Forumissa. Pitkästä aikaa myös naisten SM-sarjaa päästään pelaamaan täydellä kuudella joukkueella, kun Porin Squash-Nallet nousivat viime kauden divarivoiton myötä SM-sarjaan!

ESRC on liikkeellä edellisten kausien tavoin kahdella joukkueella. Tällä kierroksella ESRC I:ssä pelasivat Sanna Koivumäki, Meeri Särkkä ja Emilia Kostiainen. Emilialle kyseessä oli debyytti SM-sarjassa ja hänelle erityisen suuri kiitos joukkueeseen mukaan hyppäämisestä myöhään perjantai-iltana!

Ykkösjengillä oli vastassa Mikkelin ja Helsingin joukkueet. Etenkin Helsingin joukkue oli vahvistunut kesän aikana, kun Uusitalon Milla siirtyi edustamaan HSRC:tä. Molemmat joukkueet jouduttiin tällä kertaa tunnustamaan paremmiksi, Mikkeli 1-2 ja Helsinki 0-3.

Kiitos Mikkelille hyvin järjestetystä kierroksesta ja seuraavan kerran pelataan Helsingissä koko viikonlopun kestävällä kierroksella 28.10-29.10.

Raportoi ESRC I kapteeni Sanna

ECRC II laittautui aurinkoisessa säässä kauden liiga-avaukseen Mikkeliin kokoonpanolla Riikka Piekäinen (kapteeni), Marja Vainio ja Johanna Penttilä. Vastustajiksi osuivat avauskierroksella liigan tulokastiimi Porin SquashNallet sekä emäntäjoukkue Mikkelin Squash.

Kolmospaikkaa pelaava Johanna kuittasi voiton Porin Stella Wimanista 3-0, ja tästä oli Riikan ja Marjan hyvä jatkaa: molemmat selviytyivät otteluistaan Kamilla Stengårdia ja Viola Joutsia vastaa samoilla voittolukemilla 3-0, joskin Marja sai tehdä ihan kunnolla töitä hyvää peruspeliä esittäneen Violan kanssa. Porin joukkue on erittäin tervetullut, urheilullinen ja lupaava lisä naisten SM-sarjaan!

Aina vahva Mikkelin joukkue lähti taistoon kolmikolla Saara Vanhanen, Susanna Vanhanen ja Marianna Närhi. Johannan ja Mariannan ottelusta sukeutui viisieräinen taisto, jonka kokemus lopulta käänsi Mariannan eduksi. Johannan kobramaisen nopea ja tarkka käsi aiheutti kuitenkin paljon harmia mikkeliläiselle, ja meillä lienee lupa odottaa lisää harmeja muillekin vastustajille kauden edetessä.

Kakkospelaajien ottelussa Marja havahtui uneliaan ensimmäisen erän jälkeen kelpo rähinään toisessa, jonka kuitenkin hävisi lukemin 13-15. Kolmas erä oli Suskin suvereenia hallintaa, ja keskittymisensä tyystin hukannut Marja opastettiin ulos kentältä 0-3 tappion kärsineenä.

Ykköspelaajien ottelussa Riikka ja Saara viihdyttivät yleisöä täydet viisi erää kovatempoisella ja laadukkaalla squashilla. Riikan pelisuunnitelma ja kunto kestivät hienosti, ja kentällä nähtiin mm. loistavia hakuja ja muutama mestarillinen hyökkäysboast, joihin ei edes Super-Saara ehtinyt. 3-2 voitto Saarasta maistui makealta, vaikka kokonaisottelussa Mikkelille hävittiinkin.

Kierros pelattiin hyvällä ja urheilullisella fiiliksellä – ESRC II kiittää, kuittaa ja jatkaa treenaamista.

Raportoi Marja

Miesten ESRC II Tampereella

ESRC II jatkaa 1-divarin reissulohkossa. Kausi alkoi Tampereen Tenniskeskukselta. Vakiomiehistä Tommi Lind ja Topias Aalto olivat mukana, kolmosjoukkueen puolelta hommattiin Joel Rouste kolmanneksi pelaajaksi. Tällä kaudellahan pelataan ensimmäistä kertaa vain kolmimiehisin joukkuein. Saavuttuamme paikalle saimme siitä huolimatta harmiksemme kuulla, että toinen vastustajista, Jyväskylän LSQ, oli pystynyt saamaan paikalle vain kaksi miestä. Vajaalla pelaaminen on tällä kaudella kaiken lisäksi kiellettyä.

Ensin oli vastassa Rukan joukkue. Niskalat tulivat hieman myöhässä paikalle, suoraan juna-asemalta. Ensimmäiseksi häkkiin hyppäsivät Joel ja Kari Niskala. Ennakkoasetelma oli melko kutkuttava, odottelimme tasaista matsia tästä. Joelilla oli aluksi homma hanskassa ehkä hieman kohmeista Karia vastaan. Sitten Kari sai aikaiseksi muutaman hyvän shotin ja Joelin varmuus katosi. Kahdessa ekassa erässä mentiin suunnilleen tällä kaavalla, ja Kari kiri Joelin selvästä johdosta huolimatta jatkopalloilla ohi. Kolmanteen erään Joel ei saanut draivia päälle juuri ollenkaan ja matsi oli mennyttä. Harmi, mutta tästä yritettiin ottaa oppia tiukalla psykologisella analyysilla saunassa ja kotimatkalla.

Kakkospelaajana Tommi sai vastaansa Risto Tornbergin, joka oli vähintään yhtä kohmeisen oloinen kuin Kari. Kun ei liikettä löytynyt miehen jaloista, niin Tommi meni menojaan 3-0 voittoon.

Ykkösten matsissa Topias sai vastaansa U19-juniorin Samuli Niskalan. Viime kaudella Topias sai vielä kaksi tiukkaa 3-0 voittoa Samulia vastaan, mutta viime viikonlopun SportLab Cupissa Samuli oli osoittanut hyvän treenikesän kehitystuloksia haastamalla mm. Ville Karsikasta ihan kunnolla ja laittamalla Esa Naukkarisen 3-0 nippuun. Ottelun alku olikin Samulin selvää hallintaa kovalla tempolla. Topias ei meinannut löytää tarvittavaa tahtoa ja liikerytmiä. Kolmannessa erässä keskittyminen parani, heittäydyttiin kunnolla matsin menoon ja lyöntivalikoimiinkin tuli luovuutta ja tarkkuutta. Erä kääntyi kuin ihmeen kaupalla Topiakselle ja ottelu oli uusissa lähtökohdissa. Neljäs erä alkoikin hyvin ja Topias pääsi johtoon, mutta sitten ote jotenkin hävisi. Voi myös olla, että Samuli löysi taas oman kovan temponsa ja tämä oli syy siihen, että mukana ei vain pysytty. 7-11 vastustajalle.

Sitten oli vastassa ilmeisesti epäviralliseksi jäävä ottelu LSQ:ta vastaan. Tommi pelasi JP Niemistä vastaan ja otti tavoitteeksi laittaa 11-0 -lukemia tauluun tai korkeintaan antaa kolme pistettä koko ottelussa. Ensimmäisessä erässä tuli muutama virhe ja pisteitä lipsahti vastustajalle viisi, mutta seuraavissa erissä varmuus löytyi ja saatiin kaksi suvereenia 11-0 tulosta plakkariin.

Joelille ei siis vastustajaa löytynyt. Topias aloitti Lauri Selännettä vastaan taas vähän vaisusti, mutta roikkui kuitenkin erässä mukana ja sai lopussa pari tarkkaa lyöntiä aikaiseksi, joilla erä tuli kotiin. Seuraavissa erissä lob-drop-taktiikka pysyi tarkkana ja Lauri joutui tekemään myös sen verran töitä, että väsymys koitti, kun kuulemma kesällä on ollut loukkaantumisia eikä ole pystynyt treenaamaan. Toinen ja kolmas erä selvästi kotiin ja pieni huojennus Topiakselle, jota hieman harmitti ajoittainen hampaattomuus Samulia vastaan.

Tappio Rukaa vastaan oli hienoinen pettymys, mutta kuitenkin ihan kelpo pistepaketti mukaan meille Tampereelta, ja varmasti pystymme jälleen kamppailemaan divarilohkon voitosta tälläkin kaudella. Joukkuekuva unohtui tällä kertaa ottaa :(

Raportoi Topias

ESRC:n divarinaiset kotikierroksella Kivenlahti Squashissa, IV- ja III-jengien raportit

ESRC lähti kauteen 2017-2018 kahdella naisten divarijoukkueella edelliskauden kolmen sijasta. Naisten SM-sarjassahan meillä on kaksi joukkuetta ollut mukana jo pitkään ja on tälläkin kaudella. Divarijoukkuemäärän vähentämiseen päädyttiin, koska liigan sääntöjä muutettiin täksi kaudeksi niin, että vajaalla joukkueella ei enää saa pelata. Muutos on sinänsä hyvä, mutta ESRC:n nais- ja tyttöpelaajista ei löytynyt riittävän suurta joukkoa, jolla kolmeen divarijoukkueeseen olisi voitu joka kierrokselle varmistaa riittävä pelaajamäärä. Varsinkin, kun tiesimme, että saatamme joutua lainaamaan pelaajia SM-sarjan puolelle. Lainaamaan jouduttiinkin jo heti ekalla kierroksella ja valitettavasti alle 12 tunnin varoitusajalla.

Positiivista divarinaisten sarjassa on tällä kaudella se, että Porin Squash-Nallet ovat muodostaneet SM-sarjaan nousseen ykkösjoukkueen lisäksi kakkosjoukkueen, joka aloitti liigataipaleensa ennakkoluulottomasti kolmella juniori-ikäisellä liigaensikertalaisella. Stengårdien, Joutsien ja kaikkien muidenkin reippaiden porilaisjunnujen aktiivisuus on ihailtavaa.

Divarinaisten runkosarja on tällä kaudella siis vain kolme pelipäivän pituinen. Ensimmäinen pelipäivä oli meidän ainokainen kotikierroksemme, jonka järjestimme tällä kertaa Kivenlahdessa. Paikalla oli poikkeuksellisen suuri määrä liigassa ensimmäistä kertaa pelanneita. Laskujemme mukaan peräti kuusi pelaajaa pelasi ensimmäisen virallisen liigapelinsä: Kouvolan junioritytöt Janika Irjala ja Amanda Haapaniemi, Porin junnukolmikko Jemina Stengård, Roosa Joutsi ja Aino Linho sekä naissquashin konkariosastoon kuuluva Jane Moilanen, joka on vihdoin saatu houkuteltua kilpakentille.

ESRC:n nelosjoukkuetta kipparoi tällä kaudella Luhtalan Raila ja ekalle kierrokselle oli pelaajiksi sovittu Railan lisäksi kaksi Janea: Kotila & Moilanen. Aloitimme pelit kohtaamalla Kouvolan. Moilasen Jane ei paljon armoa antanut Haapaniemen Amandalle, vaan paukutti hyvällä pelirutiinilla 3-0 lukemat taululle. Ykköspelaajat pääsivät siis varsin nopeasti kentälle, mikä olikin Railan kannalta huonompi homma: alkulämmittelyt olivat jääneet tekemättä kierrosjärjestelyiden tohinassa. Niinpä KSQ:ssa lainassa oleva Lahden Tanja Turkia vei ekan erän selvästi 11-7 ja vasta toisessa erässä Raila pääsi otteluun mukaan. Sekin kuitenkin Tanjalle 12-10. Kolmannen erän kohdalla Raila sai vihdoin oman pelinsä käyntiin ja vei sen selvästi 11-2. Neljännessä erässä oli jotenkin puhti taas poissa, joten Tanjalle siitä ansaittu 11-9 voitto ja koko ottelu erin 3-1. Toivottavasti tapaamme vielä toistamiseen tällä kaudella, jotta minulla on mahdollisuus revanssiin! Kotilan Jane varmisti hyvällä peruspelillä selvän 3-0 voiton Janika Irjalasta, joten ESRC IV – KSQ 2-1.

Päivän toinen vastustajamme oli ESRC III eli omat seurakaverit. Heti ekassa matsissa saatiin nähdä oikein kunnon vääntö, kun Moilasen Jane otti taisteluvoiton Lu Congia vastaan. Viides erä päättyi 13-11. Sitten olikin vuorossa ykköspelaajien äiti-tytär-kohtaaminen eli Luhtalan Raila vastaan Inka. Inka oli joutunut ottelussaan Porin Jemina Stengårdia vääntämään täydet viisi erää. Se taisi olla tällä kertaa se pieni etu, jonka Raila tarvitsi ratkaistakseen ottelun edukseen. Edellinen kohtaaminen venyi viisieräiseksi, mutta tällä kertaa Raila tarvitse vain neljä erää kääntääkseen ottelun itselleen. Kakkosten ottelussa kohtasivat Morgan Xiao-Berglund sekä juniori-Janemme. Nuoruus oli valttia, kun Jane vei ottelun neljässä erässä. Morgan teki ottelun kolmesta viimeisestä erästä kuitenkin varsin tiukkoja. Morgan ja Jane huomio: let- ja stroke-säännöt on hyvä yrittää pitää mielessä myös pelin tuoksinassa. Ottelun tuomari olisi mielellään jakanut lettejä ja strokeja huomattavasti enemmän, jos pelaajat olisivat niitä huomanneet pyytää. ESRC IV – ESRC III 3-0.

Kuudesta tarjolla olleesta pisteestä nappasimme viisi, joten kapteeni on erittäin tyytyväinen ekan kierroksen tuloksiin. Tuomarointikykyihin tarvittaisiin nais- ja tyttöpelaajille tason nostoa, jotta tuomareita olisi liigakierroksilla käytettävissä useampia. Voisikohan Squashliitto järjestää kauden aikana muutaman tuomarikurssin?

Seuraavat pelit pelataan 28.10. Porissa. Siihen asti hyviä treenejä ja pelejä kaikille!

Raportoi Raila

Naisten ESRC III:n raportti

Naisten ykkösdivarin liigakausi startattiin ESRC:n kotikierroksella Kivenlahden hallilla. ESRC III joukkuetta olivat edustamassa Morgan Xiao-Berglund, Lu Cong sekä Inka Luhtala. Joukkueemme kapteeni Emilia Kostiainen jouduttiin pyytämään apuun Mikkeliin SM-sarjaan pelaamaan sairastapauksen vuoksi hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Ensimmäisenä joukkueellamme oli vastassa SquNan II jengi Porista. Ottelu alkoi Lulun ja Aino Linhon matsilla. Ensimmäisen erän Lulu hoiteli mallikkaasti 11-5, mutta tokassa Aino pisti kampoihin vieden erän itselleen 11-8. Kolmannessa ja neljännessä erässä Lulu sai palloa lyötyä hyvin taakse ja voitti ottelun 3-1 (11/5, 8/11, 13/11, 11/9). Seuraavaksi pelasivat Inka ja Jemina Stengård. Aluksi peli tuntui kulkevan hyvin ja Inka voitti ensimmäisen erän 11-8. Toisessa erässä Jemina kuitenkin paransi peliään ja vei erän tiukasti 11-9. Inka hyytyi pahasti kolmannessa erässä ja jaloista tuntui kadonneen kaikki voimat. Erä meni Jeminalle 11-6. Neljänteen erään Inka sai kuitenkin tsempattua itsensä ja voimaa löytyi liikkumiseen, jolloin Inka sai erän 11-7. Viidenteen erään molemmat lähtivät päättäväisesti. Jemina löi tehokkaasti pahoja vastastoppareita sekä nosti palloa hyvin syvälle taakse, mutta Inka oli tällä kertaa vahvempi vieden erän 11-9 ja ottelun 3-2 (11/8, 9/11, 6/11, 11/7, 11/9). Viimeiseksi pelasivat Morgan ja Roosa Joutsi. Morgan pelasi hyvin, muttei pärjännyt vikkeläjalkaisella Roosalle, joka voitti ottelun 3-0 (11/7, 12/10, 11/5). Ottelu ESRC III:lle 2-1.

Päivän toinen ottelu oli ESRC IV ”Janet ja Raila” -joukkuetta vastaan. Ensimmäisenä taisteluun kävivät Lulu ja Jane Moilanen. Ensimmäinen erä meni Janelle selkeästi 11-2, mutta toisessa erässä Lulu sai pelin jujusta kiinni vieden erän selkeästi 11-3. Pelin rauhoittaminen ja pallon nosto syvälle taakse tuntuivat tehoavan. Vääntö jatkui tiukkana: Jane voitti kolmannen erän 11-9 ja Lulu taas neljännen 11-7. Matsi ratkesi vasta viidennessä erässä jatkopalloilla. Peli olisi voinut mennä kummalle tahansa, mutta tällä kertaa jännitysnäytelmän voitti Jane 3-2 (11/2, 2/11, 11/9, 7/11, 13/11). Seuraavaksi Inka pääsi takaisin kentälle 45 minuuttia edellisen 5-eräisen matsin jälkeen kohtaamaan arkkivihollisensa eli äitinsä Raila Luhtalan. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, mutta Inka hyytyi ja Raila voitti 11-6. Toisessa erässä Inka yritti rutistaa kovempaa, mutta sekään ei auttanut kokenutta vasuria vastaan, joka vei erän 12-10. Kolmanteen erään Inka asteli määrätietoisesti ja onnistui nakuttamaan tehokkaasti stoppareita voittaen erän 11-6. Uupumus vei kuitenkin voiton Inkasta neljännessä erässä ja vanhempi Luhtala voitti pelin 3-1 (11/6, 12/10, 6/11, 11/7). Joukkueiden välinen ottelu oli jo hävitty, mutta se ei estänyt Morgania tsemppaamasta viimeisessä pelissään Jane Kotilaa vastaan. Jane voitti kaksi ensimmäistä hyvin tasaista erää, mutta Morgan nousi kamppailuun mukaan vieden kolmannen erän 11-8. Neljännessä erässä nähtiin tasaisia palloja, juoksutusta sekä hyviä lyöntejä eteen ja taakse. Erä jatkui tiukkana jatkopalloille asti, ja tällä kertaa Jane oli vahvempi vieden ottelun 3-1 (11/5, 13/11, 8/11, 13/11). Ottelu hävittiin siis 0-3, mutta jokainen matsi oli hyvin tiukka neljä- tai viisieräinen kamppailu. Helpolla ei voittoa annettu!

Raportoi varakapteeni Inka

Naisten joukkueiden joukkuekuvia suuremmassa koossa:

Miesten ESRC III 2 DIV A Esportissa 23.9.2017

Uusi kausi alkoi – nyt yhtä divariluokkaa alempana – ja kovin ottelu käytiin jo ennen kuin päästiin edes kentälle. Eli, joukkueen kasaaminen: uusilla sännöillä tarvitaan vain kolme pelaajaa, mutta ne kolme tosiaan tarvitaan, koska vajaalla joukkueella ei saa enää pelata! ESRC II vei Joelin heti alkuunsa, koulu taas Joosen ja Bassen, kapu Harrylle sattui Pariisin viikonloppu, Mika sairastui viime metreillä – siinä sitä sitten oltiinkin! Tapio Arimo ilmestyi tällä kertaa pelastavana enkelinä ja näin kasassa oli joukkue Tuomo Pohjamies, Ville Ruismäki ja Tapio Arimo.

Ensimmäisessä matsissa kaatui ESP puhtaasti 3-0, Tuomo hoiti Kristian Ulfveksen 3-0, mutta loukkasi samalla olkapäänsä törmättyään pelitilanteessa seinään. Ville voitti niin ikään hienosti Vesa Toropaisen 3-0 ja sokerina pohjalla oli Tapion voitto liigadebyytissään 3-0 Reijo Särkkää vastaan.

Toisessa matsissa JSK III:sta vastaan peli tiukkeni, Tuomo sai vastaansa tutun vastuksen Jack Westren-Dollin muodossa eikä kyennyt kipeytyneen olkapään takia täysillä antamaan vastusta, peli Jackille 3-0. Ville taisteli nousujohteisesti Eemeli Hautasta vastaan, mutta Eemelin kokemus oli vielä liikaa tällä kertaa, peli 3-0 Eemelille. Tapio sen sijaan kaatoi Kristiina Kiviharjun 3-1 eli ei ole vielä koskaan hävinnyt liigamatsia!

Ville vs. Eemeli

Tuomo vs. Jack

Kiitos joukkueelle, tästä on hyvä jatkaa, raportoi kapteeni Pariisista, seuraavan kerran sitten paikan päällä Kouvolassa 28.10.

Harry

Miesten IV Merihaassa

Miesten IV-jengi oli Merihaassa Senatorsien isännöimänä pelaamassa II-div B-lohkoa miehityksellä Kalle Högström, Vesa Kylmälä, Tommi Karjalainen. MetStone vetäytyi tältä kierrokselta (toivottavasti ei koko sarjasta), joten ohjelmassa oli ainoastaan kolme matsia Turun TSSq:ta vastaan.

Kalle ei ollut elämänsä parhaassa vedossa ja viisieräisen räpellyksen jälkeen Tom Söderholm vei voiton. Tommin liigadebyytti sujui hienosti. Voitto Roope Toivasesta ja täydet pisteet kotiin. Kakkosmiehenä Vesa sai vastaansa nuoren Samuli Elon. Hyvä peli ei vaan ihan riittänyt, kun Samuli sai lyönnin kulkemaan.

IV-jengillä on hyvä viiden ukon porukka kasassa ja kaikista pisteistä taistellaan kynsin hampain, vaikka lohkoon on ihan pahoja vastustajia osunutkin. MetStone varmaan näistä yksi, jos onnistuu ryhmän saamaan kasaan.
Kapteeni oli niin allapäin ”pelaamansa” matsin jälkeen että kuva jäi ottamatta…pahoittelut.