Espoo HPP Open, tervetuloa – welcome!

eho_2016_banner_169pxESRC toivottaa squashväen tervetulleeksi kauden toiseen miesten ja naisten eliittisarjan kilpailuun, Espoo HPP Openiin, joka pelataan Esport Centerissä 11.-13.11.2016. Osallistujat jaetaan 2-3 tasoluokkaan osallistujamäärän mukaan. Eliittistatuksen myötä kilpailussa on jaossa 25% enemmän rankingpisteitä kuin normaalisti ja 1-kaavioissa on rahapalkinnot kolmelle parhaalle. Miesten ja naisten 1-kaavioilla on PSA Closed Satellite -status.

Kolmen kierroksen takuu kaikissa kaavioissa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien pelit miesten 2- ja 3-kaavioissa ja naisten kaikissa kaavioissa alkavat vasta lauantaina. Majoitustarjous kilpailukutsussa! Osallistujat saavat kisapaidan ja pääkentän ottelut striimataan: www.squash.fi/live.

Kaaviot on julkaistu tournamentsoftwaressa. The draws have been published in tournamentsoftware.

Ilmoittautuminen on päättynyt! Jälki-ilmoittautumiset jonotuslistalle: eho2016@esrc.fi. Entry is closed! Late entries to waiting list: eho2016@esrc.fi.

Espoo Squash Rackets Club welcomes all squash players to season’s second Finnish Elite Series competition, Espoo HPP Open, to be played at Esport Center, Espoo, Finland 11.-13.11.2016. Men’s and women’s 1st draws are part of PSA Closed Satellite series.Three scheduled rounds guaranteed for all players. Draws will be published on Wed 9.11. Welcome!

Kaaviot – Draws | Katso ilmoittautuneet – Check entries | Kilpailukutsu | Invitation

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja