ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 24.9.2016

ssqllogoESRC:n kymmenestä liigajoukkueesta kahdeksan aloitti Squashliigan runkosarjan kauden 2016-2017 avauspäivänä, 24.9.2016. Miesten SM-sarja käynnistyi ESRC I Tallbergin kotikierroksella Kivenlahti Squashissa. ESRC:n muut joukkueet pelasivat vieraissa Tapiolan Esport Centerissä, Suvelan 3A-Sportissa, Helsingin Talihallissa, Mikkelin SportForumilla sekä Kouvolan Tähti-Squashissa. Naisten SM-sarja käynnistyy vasta marraskuussa.

Kouvola_naisten_1-divari_24092016_cropped_500px
Kouvolan kotoisan Tähti-Squash-hallin valloitti iso lauma naiskössäreitä, kun KSQ järjesti kotikierroksensa. Mukana oli useita liigassa debytoivia pelaajia: ESRC:n pelaajista Emilia Kostiaisella ja Lotta Lumiarolla kyseessä olivat kautta aikojen ekat liigaottelut.

Lue tästä joukkueiden kierrosraportteja. Niitä lisätään sitä mukaa, kun raportteja ja kuvia saapuu.

Täydelliset ottelutulokset ja sarjatilanteet löydät Squashliiton liigasivuilta.

Miesten ESRC I – liigakauden avaus Kivenlahdessa

Ukot_Pontefractissa_miniKauden ’16-’17 liigakausi potkaistiin käyntiin kotikierroksella Kivenlahden squashhallilla. Squashliigan miesten SM-sarjaa ei ole ennen pelattu ESRC:n kotikierroksilla Kivenlahdessa ja ESRC:n miehiä vastaan asettui lauantaina Helsinki Senators sekä Järvenpään JSK.

Ensimmäisessä ottelussa otettiin mittaa Senaattoreista. Kehään astuivat ensimmäisinä kolmospelaaja Tatu Knuutila ja nelospelaaja Tommi Lind. Tatu pelasi itsevarmana Senaattorien uutta tulokasta, Nuutti Ruokangasta vastaan. Tatu hallitsi kenttää ja peliä läpi ottelun ja lyönnitkin kulkivat hyvin. Voitto irtosikin suoraan kolmessa erässä lukemilla 11-7 11-6 11-2. Tommikin sai vastaansa uudehkon Senaattorin, Heikki Konosen, joka tunnetaan juoksuvoimaisena ja epätavanomaisena pelaajana. Tommi pystyi haastamaan vastustajaansa erityisesti erien aluissa hyvillä lyönneillä ja hauilla, mutta taipui kuitenkin erien lopuissa. Tämä ottelu meni senaattoreille lukemin 8/11 6/11 5/11.

Seuraavaksi toimiin pääsivät ESRC:n kärkikaksikko eli Matias Tuomi ja Jaakko Vähämaa. Kakkospelaajien ottelussa Matias pelasi Aleksi Leskistä vastaan. Matiaksen peli oli alkuun vielä hieman hapuilevaa, mutta hän pystyi pitämään pelin hyvin käsissään, vaikka Aleksin pelissä olikin vaarallisia vaiheita. Matias vei pidemmän korren jokaisessa erässä ja ottelu suoraan kolmessa erässä 11/7 11/7 11/9. Jaakko taas sai tutun treenikaverinsa eli Kristian Rautiaisen vastaansa. Jaakko käynnistyi peliin hitaasti ja ensimmäiset kaksi erää menivätkin nopeasti Senaattorien eduksi. Kolmannessa erässä Jaakko pääsi kuitenkin omalle tasolleen ja pelin hallinta kääntyi. Jaakko tuli takaa-ajosta tasoihin, mutta viidennessä erässä Kristian pysyi aavistuksen terävämpänä ja onnisttui viemään ottelun vastustajille tiukasti. Ottelun tulos oli 1/11 3/11 11/8 11/4 9/11. ESRC – Senators 2-2.

Seuraavan ottelun JSK:ta vastaan aloittivat jälleen Tatu ja Tommi. Tatua vastaan asettui pitkistä sairausjaksoista parantunut Miko Äijänen. Tatu pelasi ottelun taktisesti hyvin, mutta Miko pysyi erien loput vahvempana ja pystyi nostamaan oman pelinsä tason tärkeissä palloissa. Tatun lyönnit kulkivat hyvin ja rahkeita olisi ollut haastaa Miko paremmin, mutta tällä kertaa ottelu meni JSK:lle suoraan erin 7/11 8/11 9/11. Tommi taas sai vastaansa järvenpääläisten venäläisvahvistuksen, Aleksandr Shilovin. Shilov on Suomessa tunnettu nopeista jaloistaan ja sitkeydestään. Tommi ei kuitenkaan hetkahtanut tästä, vaan pelasi itsevarmana omaa peliään. Tommi saikin kontrollin pelistä ja onnistui hyvillä lyöntivalinnoillaan ja onnistuneilla shoteilla pakottamaan vastustajansa tekemään paljon töitä. Tommi kaatoi vastustajansa tässä mestarinäytteessä suoraan kolmessa erässä lukemin 11/9 11/4 11/9.

Matias sai JSK:lta vastaansa kovassa kunnossa olevan Ville Karsikkaan. Matias oli kuitenkin hionut ruosteet pois jo edellisessä ottelussa ja nyt Matias löysi aivan uuden vaihteen. Matiaksen oma peli toimi hyvin eikä Villellä ollut aseita haastaa Matiasta millään pelin osa-alueella. Ottelu tuli kotiin varmoin lukemin 11/6 11/5 11/4. Jaakko taas sai jälleen tutun treenikaverin, Jami Äijäsen, vastaansa. Jaakolla tuntui edellinen ottelu jaloissaan selvästi ja siksi peli alkoi ESRC:lle tahmeasti. Kuin toisintona edellisestä ottelusta, Jaakko sai jalkansa liikkeelle kunnolla vasta kolmannessa erässä. Jami pystyi kuitenkin pysäyttämään Jaakon vaarallisen comebackin ja päätti pelin suoraan kolmessa erässä. Ottelu päättyi lukemin 2/11 6/11 9/11. ESRC – JSK 2-2.

Päivän saldo oli siis kaksi tasapeliä eli neljä pistettä sarjataulukkoon. Tällä yllettiin jaettuun kolmanteen sijaan liigassa. Tulokseen voidaan olla hyvin tyytyväisiä, koska JSK ja Senators ovat viime vuosina olleet liigan kärkijoukkueita ja kovimpia kilpailijoita. Seuraava kierros on marraskuussa ja silloin lähdetään kaatamaan Turkua ja Mikkeliä!

Terveisiä muille ESRC:läisille miesten ykköstiimiltä!

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi koko tiimin puolesta Tatu

Miesten ESRC II Mikkelissä, 1 DIV B- eli ”reissulohkossa”

Miesten_ESRC_II_24092016_500px
Mikkelin kävijät eli Mikko – Ville – Topias – Eino

ESRC II on voittanut I-divarin a-lohkon kausina 2014-2015 ja 2015-2016 mutta ei ole onnistunut nousemaan SM-sarjaan. Viime kauden päätteeksi päätimme hakea lisää haastetta ja jännitystä siirtymällä b-lohkoon, mikä tietäisi matkamista ympäri Suomea. Niinpä kausi alkoikin Mikkelistä. Tero Timberg ja Patrik Nyström olivat estyneet tältä kierrokselta, Tommi Lind pääsi sijaistamaan ykkösjoukkueeseen ja Mikael Sirén on pitemmällä sairaslomalla squashliigasta, mutta Mikkelin Sport Forumiin matkasi silti kolme vakiomiehistöön kuuluvaa: Topias Aalto, Mikko Rautiola ja Ville Salkala sekä kakkosdivarin puolelta poissaoloja paikkaamaan tullut, ESRC:n kesän siirtomarkkinoilla riveihinsä hankkima Eino Vaarala, joka hämmentävästi pääsi pelaamaan kakkospaikalla.

Vastassa olivat Jyväskylän LSQ sekä Kuusamon SC Ruka. Rukan nelonen oli 13-vuotias, vielä pienikokoinen Onni Niskala, joka hyvästä lyöntitekniikasta huolimatta ei pystynyt vielä aiheuttamaan Ville Salkalallle paljonkaan pään vaivaa. Eikä huomattavasti myöskään selän vaivaa, vaikka sitä onkin Villellä viime aikoina ollut liikkeellä… 3-0 meille. Kolmosena Mikkoa vastaan pelasi isä Kari Niskala, joka kyllä osaa lyödä palloa ja lukea peliä, mutta nopeus ei riittänyt pysymään Mikon vauhdissa. Mikko pelasi muutenkin moitteettoman pelin uudella Princellään. Jalat toimivat ja pallo totteli. Kiva nähdä Mikko hyvässä kunnossa! Kakkosten pelissä vastus koveni, Eino sai vastaansa nuoren Samuli Antikaisen, ja vauhti oli yksinkertaisesti pari sukupolvea liikaa M60-SM-kisoihin kovaa treenaavalle Einolle. Ykkösten pelissä Topias sai vastaansa Samuli Niskalan, joka oli pelannut itsensä edellisenä viikonloppuna tehokkaan näköisellä pelillä Turun kisojen kakkoskaavion finaaliin voittamalla mm. välierässä pitkäaikaisen a-luokan jyrän Raimo Ylirannan, jolta Topiaskin on saanut kuonoonsa pariin otteeseen. Vastustaja täytyi nuoresta iästä huolimatta siis ottaa tosissaan.

Samuli pääsi ensimmäisessä erässä kovatempoisella pelillä ja tarkoilla rystyvolleydropeilla jo 10-7-johtoon, mutta sitten Topias pääsi vauhtiin mukaan, alkoi lyödä tarkkaa taakse ja kääntää hyviä krosseja Samulin kämmenelle. Erä kääntyi pitkien rallien jälkeen Topiakselle ja seuraavassa erässä Samuli vaikutti hieman aseettomalta pelin luonteen muututtua ja momentumin siirryttyä vastustajalle. Se lisäsi Topiaksen itseluottamusta, pallot osuivat maaleihin ja erä 11-2 kotiin. Kolmannessa mentiin pitkälti samaan tyliin, Topias löi rauhallisesti takamaaleihin, käänteli sopivasti Samulin kämmenelle, mistä pallo meni helpommin ohi, ja tiputteli jonkin verran stoppareilla eteen. Melko pitkien rallien jälkeen 10-5-eräpallo. Sitten Topias alkoi hieman hermoilla ja Samuli voitti kolme pistettä putkeen. Lopulta Samuli löi huolimattoman linjan sivuseinän kautta keskelle, stroke pois ja matsi kotiin! Rukaa vastaan siis 3-1 voitto meille.

Jyväskylän nelospelaaja ei myöskään ollut erityisen paha nakki Villelle, vaan selvästi tarkempi lyöntipeli toi 3-0-voiton JP Niemistä vastaan. Kolmosten pelissä Mikko joutui hieman vääntämään. Ensimmäisessä erässä näytti, että Lasse Niivuori ei pysty vastaamaan Mikon lyöntitarkkuuteen, mutta toisessa Lasse löysi lisävaihteen liikkumiseensa ja sitä kautta lyöntikin alkoi toimia paremmin. Kovaa fyysistä vääntöä, Mikolta vähän lisää virheitä, mutta lopulta erä jatkopalloilla meille. Seuraavassa erässä näytti, että Mikko pelkäsi kuntonsa loppuvan, ja tämä erä menikin huilatessa. Tilanne 2-1. Neljännessä erässä Mikolla oli taas jalat alla ja lyönti kulki normaaliin tapaan. Erän lopussa näkyi kuitenkin pientä kipsaamista, neljä peltiä putkeen ja jouduttiin jatkopalloille. Mikko piti lopulta hienosti kutinsa ja otti sen, mikä hänelle kuului. Piste Espooseen!

Kakkosten pelissä Eino pysyi varsin hyvin mukana Joni Pentikäisen pelissä, ja johtikin jokaista erää, mutta erien lopussa vastustaja pelasi hieman tarkemmin ja vei ottelun 3-0. Einoa harmitti, että ottelu päättyi niin nopeasti, kun tuntui, että kaikki mahdollisuudet tasaiseen vääntöön olivat olemassa.

Ykkösten ottelusta tuli päivän trilleri. Topias piti LSQ:n Lauri Selännettä etukäteen ehkä helpompana vastustajana kuin Samuli Niskalaa. Ajatus oli, että vastaan tulee kovaa lyövä ja hyväkuntoinen vasuri, jonka kuitenkin pystyy hyvällä lyöntipelillä pelaamaan pihalle. Lauri löi kuitenkin yllättävän pahoja eteen puolittaisistakin paikoista ja oli menossa niin hyvällä jalalla eteen, että liian aikainen hyökkäily kostautui pahemman kerran. Tilanne alkoi jo turhauttaa pahasti ja kahden hävityn erään alkoi tuntua, että vastustajan hyvään vireeseen ei pysty vastaamaan. Kolmannessa oltiin jo 7-9-tappiolla kunnes pitkän, hyvin pelatun rallin jälkeen Topias tajusi, että täytyy lopettaa kiukuttelu ja ymmärtää, että jos vain lukee vastustajaa ja lyö huolella, niin tässä on kaikki mahdollisuudet. Alettiin painostaa vasurin rystyä ja lyötiin muutama tarkka lob oikeaan takakulmaan, ja erä tuli vielä 11-9 kotiin. Lauri tuli erätauolta varmaan kaksi minuuttia myöhässä (saamatta varoitusta) ja tästä saattoi arvata, että nyt alkaa painaa. Tässä erässä Topias pystyi dominoimaan. Kestävyys, rauhallisuus, ja huolellinen takakentän tekeminen olivat tärkeimmät aseet. Eteenlyönti ei toiminut kovin kaksisesti, joten töitä jouduttiin tekemään. Viidenteen lähdettäessä Topiaksella oli henkinen ylilyöntiasema, mutta molempien otteissa näkyi pientä hermostumista ja pitkät rallit väsyttivät väkisinkin. Erän lopussa vastustajan hermot (tai kunto) pettivät kuitenkin aiemmin, muutama hätiköity pelti, ja matsi kotiin hirveän väännön jälkeen! Niin sitä pitää. ESRC II – LSQ myös 3-1.

Joukkueemme on lievästä varamiehisyydestä huolimatta tuttuun tapaan keulapaikalla ensimmäisen kierroksen jälkeen! Oli hauskaa käydä Mikkelissä pelaamassa. Sattumalta kuulimme kadulla paikallisten ohikulkijoiden kehuvan erään Bistron ruokia, ja kävimme toteamassa väittämän oikeaksi. Seuraava kierros pelataan Tampereella marraskuussa.

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi kapteeni Topias

Naisten III, IV ja V Kouvolassa, 1-divarin kauden avaus

ESRC:n naisten liigakausi avattiin 1-divarin puolella kaikille ESRC:n yhdeksälle pelaajalle uudessa paikassa, Kouvolan Tähti-Squashissa. Viihtyisä ja kodikas kolmen kentän halli, entinen elokuvateatteri avasi meille ovensa seuran puheenjohtajan, Kari Kylliäisen johdolla.

Espoosta päästiin lähtemään kolmella autolla hyvissä ajoin, vaikka Anni nukkuikin pommiin! Naisten liigaan on tälle kaudelle vihdoin saatu lisättyä yksi pelipäivä, joten kaikilla joukkueilla oli sopivasti kaksi ottelua. Emilia ja Lotta eivät olleet ainoita liigadebytantteja: Porin Squash-Nallet, tällä kertaa Iiris, Kamilla & Roosa ottelivat myös ensimmäiset liigaottelunsa. Ja olikohan tämä myös Lahti Squashista Kouvolan jengiin siirtyneen Turkian Tanjan ensimmäinen liigaottelu kautta aikojen?

Pelit saatiin käyntiin jämptisti klo 11. Ensimmäisessä ottelussa ESRC III eli Raila (joukkueen kapteeni), Katri & Anni mittelivät voimiaan KSQ:ta vastaan. Anni taisi olla vielä vähän unessa, kun ei oikein saanut omaa peliään käyntiin Tanja Turkiaa vastaa: 0-3. Myös Railalla oli pieniä käynnistysvaikeuksia ottelussaan Johanna Salmea vastaan, mutta sitten toimiva pelitapa löytyi: 3-0. Katri ei antanut Johannan pikkusiskolle, Salmen Heidille juurikaan mahdollisuuksia, sekin ottelu 3-0 ja ESRC III:lle voitto KSQ:sta 2-1.

Naisten_ESRC_III_24092016_cropped_500px
ESRC III: Raila – Anni – Katri

Toisessa ottelussaan ESRC III sai vastaansa ekoja liigapelejään pelanneet Squash-Nallet. Anni oli selvästikin sisuuntunut ekan ottelunsa jälkeen ja vei kaksi ekaa erää Roosa Stengårdia vastaan selvin numeroin. Sitten Roosa alkoi pelata ja seuraavat kaksi erää menivät hänelle. Viidennen Anni sai kammettua taas itselleen, joten 5-eräinen peli ESRC:lle 3-2. Ykkösten ottelu Raila vastaan Joutsin Iiris alkoi tasaisesti, vaikka Raila saikin napattua kaksi ensimmäistä erää. Kolmas meni sitten helposti Iirikselle. Neljänteen Raila löysi pelivaihteen uudestaan ja ottelu ESRC:lle 3-1. SM-sarjaa myöhemmin kaudella pelaava Katri nappasi 3-0 voiton Kamilla Stengårdista. ESRC III:lle siis 3-0 voitto SquNa:sta.

Naisten_ESRC_IV_24092016_cropped_500px
ESRC IV: Cessi – Inka – Viveca

ESRC IV aloitti liigakauden joukkueella Inka, Cessi & Viveca, joka toimii joukkueen kapteenina. Vastaan asettuivat seurakaverit eli ESRC V, jossa pelasivat Morgan, Emilia (kapteeni) sekä Lotta. On todella hienoa, että ollaan taas saatu uusia, innokkaita ESRC-pelaajia mukaan liigaan. Morgan ehti viime kaudella liigassa jo vieraillakin, mutta Emilialle ja Lotalle liiga oli uusi kokemus, josta he kunnialla selvisivät, vaikkei ottelu- tai erävoittoja vielä tällä kertaa tullutkaan: Inka – Morgan 3-0, Cessi – Emilia 3-0 ja Viveca – Lotta 3-0, Seuran sisäinen siis ESRC IV:lle 3-0.

Naisten_ESRC_V_24092016_cropped_500px
ESRC V: Emilia – Morgan – Lotta

ESRC IV pelasi toisen ottelunsa Kouvolaa vastaan ja siellä taisto olikin tiukkaa: peleistä kaksi venyi viisieräisiksi. Konkari-kolmosten ottelussa Viveca nousi hienosti Nina Nylundia vastaan 0-2 tappioasemasta 2-2:een, mutta sitten viides erä meni Ninalle, lopputulos 2-3. Myös ykkösten ottelu oli tiukka: Inka sai pistää parastaan Johanna Salmea vastaan: viides erä Inkalle 11-9 ja ottelu 3-2. Kakkosten ottelu oli selvempi: Cessi nappasi helpohkon 3-0 voiton Heidi Salmesta. ESRC IV – KSQ 2-1.

Viimeisessä välienselvittelyssä ESRC V mitteli voimiaan Squash-Nalleja vastaan. Tällä kertaa nallet olivat vahvempia: Morgan – Iiris 0-3, Emilia – Kamilla 0-3 ja Lotta – Roosa 0-3, ottelu siis SquNalle 3-0.

Paluumatkalla pysähdyimme koko porukka syömään Pukaron Paroniin, jota Kari oli suositellut. Ja oikeassa oli. Matkan päätteeksi yksi auto lähti vielä Loviisan sightseeingille, kun muut suuntasivat suorempaa reittiä kohti kotia.

Kiitokset Kouvolan tiimille hienosti järjestystä liigakierroksesta sekä herkullisista syysomenista! ESRC toivottaa Porin ja Kouvolan pelaajat tervetulleiksi marraskuussa seuraavalle kierrokselle Espooseen.

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi kaikkien joukkueiden puolesta Raila

Miesten ESRC III Suvelassa, 1 DIV A-lohko – ensimmäinen pelikierros

ESRC III:n liigakausi 2016-2017 avattiin tällä kertaa Suvelan squashpyhätössä 24.9.2016 Sq-88:n vieraana. Pelit alkoivat jo kello 10, koska kasvojenkohotuksen kokenut halli oli varattu synttärikutsuja varten 14->. Kapteeni sai tehdä kovasti töitä saadaakseen joukkueen kasaan, mutta se onnistui tälläkin kertaa, Harry, Marko, Tuomo ja Joel muodostivat tämänkertaisen joukkueen. Nopeasti kehittynyt Elias oli estynyt tällä kertaa ja telakalla olivat Mika ja Joni loukkaantumisten takia, todennäköisesti koko syksyn 2016. Erityisen hauskaa oli saada nuorta verta Joelin muodossa mukaan joukkueeseen, Harryn ja Tuomon toimesta alkaa muuten keski-ikä hätyyttelemään 60:ntä pian :-).

Miesten_ESRC_III_24092016_korjattu_500px
ESRC III Suvelassa – kausi 2016-2017 avattu: Joel – Harry – Marko – Tuomo

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue Sq-88, joka oli tiivistänyt viime kauden kaksi joukkuettaan yhdeksi varmistakseen täyden miehityksen. Ensimmäisenä kehään astui Joel, vastassa kokenut Tommi Salomaa. Tommi vei 1. erän ja Joel totesi tylysti ”kyllä mä voittaisin kaverin, jos vain malttaisin lyödä nurkasta nurkkaan”. Valitettavasti Joel ei päässyt todentamaan tämän strategian vaikutusta, koska Tommi joutui luovuttamaan toisen erän johtoasemasta polvivamman vuoksi. Joelille kirjattiin näin tärkeä voitto! Toisessa ottelussa Tuomo näytti entiselle juniorimaajoukkuevalmentajalle Kapa Laurikaiselle kaapin paikan ja voitti ottelun 3-1, Kapan puolustukseksi täytyy todeta, että hän keskittynee enemmänkin pienlapsiperheen arkeen kuin squashtaitojen hiomiseen tätä nykyä. Ykkösten ottelussa kesäruosteinen Harry joutui tykinruaksi Ilkka Aarron squashmyllyyn ja tuli hieman turhan nopeasti ulos 0-3 hävinneenä. Kun mailataiturimme Marko myös joutui taipumaan 0-3 ikinuorta Terho Jousimiestä vastaan, kokonaistulokseksi kirjattiin tasapeli 2-2 Sq-88:ia vastaan.

Pienen paussin jälkeen seuraava haaste tulikin sitten ”toispuolt jokkee”, eli TSSq. Joel taisteli hyvin nelospelaajien matsissa, mutta joutui taipumaan lopulta 2-3 kokenutta Juha Kuuluvaista vastaan. Tuomo sai tuntea nuorison nopeuden, kun pitkänhuiskea junnu Santtu Elo latasi tauluun 3-0 luvut. Kovasti kehittynyt Atte Stengård antoi Harrylle samankaltaista kyytiä, toinen 0-3 häviö nuorisolle. Viimeisestä matsista kehittyi oikea trilleri: Marko voitti Timo Ahlroosin 3-2 pitkän väännön jälkeen, kaikki Markon erät tulivat pisteillä 12-10! Turkua vastaan siis pataan 1-3 ja ESRC III aloittaa liigakauden oman lohkonsa häntäpäästä. Tästä on hyvä petrata, kapteeni kiittää uhrautuvasti pelannutta miehistöä, seuraava kierros on kotikentällä 19.11.

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi Harry

Miesten ESRC IV eli ”nuorisojoukkue” Esportissa

ESRC IV joukkueen ensimmäinen liigakierros alkoi jännittävissä tunnelmissa. Joukkue koostuu nuorista liigaensikertalaisista ja kapteeninakin toimii ensimmäistä kertaa muutaman liigakauden kokemuksella Joonas Kylliäinen. Kierros pelattiin tutussa ympäristössä Esport Centerissä ja vastassa oli kokeneita partoja.

ESRC:n notkea juniorijoukkue taipui tiukkojen vääntöjen jälkeen MetStone I ja HSRC II -joukkueille. Otteluiden tulokset eivät anna täysin oikeaa kuvaa otteluista. Nuoret pallotaiturit Ville Ruismäki, Joose Leppänen ja Axel Ollikainen laittoivat vanhat kehäraakit koetukselle, mutta tällä kertaa kokemus voitti nopeuden ja ketteryyden. Ville oli lähimpänä täyspottia ottaen ensimmäiset erät molemmissa otteluissaan. Joonaskin vei ensimmäisen erän toisessa ottelussaan, mutta tällä kertaa pitkä tauko pelin parista teki tepposensa.

Liigan edetessä ja kokemuksen karttuessa onkin ounasteltavissa vielä menestystä tulevista kierroksista. Yleisöstä kuultua: ”#%&! kun toi on nopee!”

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi Joonas

Miesten ESRC V Talihallissa, 2 DIV B-lohkossa

Miesten_V_24092016_cropped_500px
ESRC V: Marko – Risto – Kalle – Vesa – Jouko

360 asteen kuva ESRC V -joukkueesta & Talihallista

V-jengi kohtasi Salon porukan ja Turun III-jengin. Kisaamaan lähdettiin joukkueella Karl-Kristian Högström, Jouko Järvi / Marko Lappalainen, Risto Välimäki ja Vesa Kylmälä. Jokke ja Marko jakoivat kakkospelipaikan.
Kierros alkoi hyvin, kun Vesa liigadebyytissään otti voiton Salon nelosesta, Timo Romusta pienestä hermoilusta huolimatta. Ripa taisteli nuorta Samuli Haakasta vastaan hienosti viisi erää, mutta voitto meni Saloon. Salon Mika Oksan liikkuminen taas oli liian hyvää Jokelle. Timo Kallioinen hakkasi voimalla palloa nikkiin lasikentällä ja allekirjoittanut oli kieltämättä aika hukassa. Ottelu Salolle 1-3.

Toisella kierroksella Turun Ville Kostamoisen linjat olivat juuri pykälän verran Vesan linjoja tarkempia, ja Turku vei matsin. Ripa taisteli taas hienosti viisi erää, mutta kuten ekallakin kierrokselle ratkaiseva erä meni harmittavasti Janne Engblomille. Toivottavasti Ripalla jäi jotain hampaankoloon seuraavaa kierrosta ajatellen! Marko ei saanut otetta Turun kakkospelaajasta, Juha Söderströmistä. Allekirjoittaneella taas oli helpohko matsi Turun ykköspelaajaa, Roope Toivasta vastaan. Ottelu Turulle 1-3.

Vaikka tulos ei kovin hyvä ole, niin tästä on kuitenkin hyvä jatkaa seuraavalle kierrokselle. Vesa ja Marko saivat hyvää kokemusta ja reservissäkin on (toivottavasti) kovakuntoisia pelimiehiä laittaa koppiin.

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi Kalle

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja