Joulukuun kuukausiskabojen raportti

ESRC_logoSeuraavat skabat jo ensi lauantaina 30.1. klo 14.45 Esportin yläkentillä, kaikki mukaan!

Joulukuun kuukausiskabat pidettiin 19.12. aivan joulun alla ja kasaan saatiin kaksi lohkollista laatupelaajia. Viiden pelaajan ykköslohkossa oli kolme tulevaa seniorien Suomen mestaria Liljan Harry, Timbergin Tero ja Pohjamiehen Tuomo, sekä myös Pohjan Harri ja Koivumäen Sanna.

Harry osoitti olevansa hirveessä lyönnissä ja voitti kaikki matsit. Tuomo vertyi alkukankeuden jälkeen ja hoiti kakkospaikan itselleen. Pelit vähän pienemmällä vaihteella ottanut Tero, Sanna ja Harri pelasivat ristiin ja eräpisteillä Harri julistettiin kolmoseksi. Tero neljäs ja hyvin tsempannut Sanna viides.

Toinen lohko oli Salmisaaren Sisun Hassisen Hessun juhlaa, Hessun peli enteili jo tuolloin menestystä sennukisoihin, pelkkiä voittoja laatupelillä. Vaaralan Eino, Lappalaisen Marko ja Vuolan Jyrki pelasivat ristiin ja päätyivät kaikki kahteen voittoon. Eino oli eräsuhteella kakkonen, Jyrki kolmonen ja Marko nelonen. Hienosen Ilkka jätettiin lohkossa viidenneksi.

Terveisin Tapsa Jokinen

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja