ESRC:n vuosikokous järjestettiin 10.9.2015

ESRC_logoESRC:n vuosikokous järjestettiin 10.9.2015 Esport Centerissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, joihin kuului myös kauden 2015-2016 hallituksen valinta. Seuran puheenjohtajana jatkaa Tapio Koivu. Lisäksi hallitukseen valittiin kuusi henkilöä, kaikki edellisestä hallituksesta jatkavia: Yrsa Serén, Ilkka Forsell, Topias Aalto, Riika Marttinen, Katariina Laakkonen sekä Riikka Piekäinen. Hallitustehtävästä luopui omasta aloitteestaan Janne Järvinen. ESRC kiittää Jannea tähänastisesta ja toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin, kun muut kiireet sen taas sallivat.

Vuosikokous päätti pitää muut jäsenmaksut ennallaan, mutta perhejäsenmaksua laskettiin entisestä 160 eurosta 120 euroon.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja