ESRC:n golfmestikset 15.8.2015, tervetuloa!

2015_golf_banner_169pxESRC:n perinteiset golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 15.8.2015 Pickalan Park-kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan tai navigaattoriin ”Golfkuja, Siuntio”). Lähtöajat ovat klo 13.00–14.00. Tarkemmat lähtöajat ja ryhmät ilmoitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua. Paikalla on syytä olla viimeistään klo 12.00!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n nykyisten jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä. Osallistumismaksu on 40 euroa vieraspelaajilta ja 20 euroa Pickalan pelioikeuden haltijoilta ja junioreilta (vuonna -94 tai sen jälkeen syntyneiltä). HUOM! Muista varata mukaan käteistä, korteilla ei voi maksaa. Mukaan mahtuu 21 ensiksi ilmoittautunutta; jos tämä määrä ei täyty ESRC:läisistä, mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja puolisoja.

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golf-aiheinen, on tervetullutta.

Ilmoittaudu siis nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 21 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään torstaina 13.8. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu | Tarkista edellisvuosien mestarit

Huom! Paina selaimesi ”refresh”-painiketta mikäli tietokoneesi välimuistissa on edelleen viimevuotinen ilmoittautumislomake!

Lisätiedot: Heikki Hassinen, puh. 040 502 0600 tai Harri Pohja, puh. 045 314 6566, harri.pohja@esrc.fi.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja