Akatemialaisten kuntotestit 26.5.2015, tervetuloa!

testi_bannerSquashakatemialaiset, tervetuloa kuntotesteihin tiistaina 26.5.2015 klo 16-19 Esport Centeriin ja Arenalle! Akatemian tehovalmennukseen kuuluvilla testit kuuluvat pakollisina ohjelmaan ja kaikille kilpapelaajajunioreille niitä suositellaan. Ei osanottomaksua! Ilmoittaudu mukaan 24.5. mennessä. Jos olet jo käynyt tänä keväänä ESRC:n tai Squashliiton kuntotesteissä, niin sinun ei tarvitse enää tulla toistamiseen testeihin.

26.5.2015 ei ole peliharkkoja eikä kuntoharkkoja kuntotestien takia.

Fitness testing for Squash Academy juniors on Tue 26.5.2015 from 4 to 7 pm at Esport Center & Arena. More info from your group coach.

Lue lisää – Read more | Ilmoittaudu – Signup | Ilmoittautuneet – Check signups

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja