Uusi traditio polkaistiin käyntiin: ESRC:n mitalikahvit!

WP_20150327_cropped_2ESRC:ssä juhlistettiin mitalikakkukahveilla Kivenlahti Squashissa seuraillan yhteydessä perjantaina 27.3.2015 seuran jäsenistön kauden mittaan kahmimia lukuisia Suomen mestaruusmitaleita.

Mitaleita on tähän mennessä kautta 2014-2015 kertynyt yksi tai useampia jo 31:lle ESRC:n jäsenelle, joista oheiseen yhteiskuvaan kerkisi mahtavan kokoinen porukka, 14 mitalistia. Eturivissä tulevaisuuden toivojamme eli Ville R., Ville E. sekä Leo.

SM-mitalisteja

Mitaleita ovat ESRC:läiset saaneet tähän mennessä Juniorijoukkueiden SM-kilpailuista, Juniorien ja Seniorien SM-kilpailuista sekä yleisistä SM-kilpailuista. Ja lisää mitaleita on vielä tulossa Squashliigan pleijareista 18.4., kun Talihallissa ratkotaan seurajoukkueiden Suomen mestaruudet tältä kaudelta.

Kakkulautasten ääressä todettiin, että ensi kaudella otetaan myös Seniorijoukkueiden SM-kilpailuista ainakin muutama mitali.

Kakkua Matiakselle

Piekäisen Riikan leipoma kakku maistui mitalisteille ja muulle jäsenistölle & kannustusjoukoille niin hyvin, että ensi vuonna järjestetään mitalikakkukahvit uudemman kerran, vai mitä?

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja