ESRC:n kesän 2015 squashleirit, tervetuloa mukaan!

squashleiri_banner_2015_169pxESRC:n kesän 2015 SQUASHLEIRIEN ilmoittautuminen on käynnissä! Valitettavasti ykkösleiri 1.-5.6. on jouduttu perumaan, mutta kakkosleirille eli 8.-12.6. ehtii ja mahtuu vielä mukaan!

Leiripaikkana on Esport Center, Tapiola, Espoo. Tutustu leiri-infoon ja ilmoittaudu mukaan! Leiriläiset jaetaan tasoryhmiin, joten aloittelijat, kilpapelaajat ja kaikki siltä väliltä tervetuloa! Leiri on tarkoitettu KAIKILLE squashia jo treenaaville tai siitä kiinnostuneille junioreille!

Leirimaksuun sisältyy pelivälineet eli juniorille sopiva squashmaila, pallo ja suojalasit (tarvittaessa) lainaan sekä päivittäinen välipala. Omat sisäpelitossut, shortsit ja T-paita ovat hyvä treeniasu!

Squashleirien leiri-info | Ilmoittaudu ja katso ilmoittautuneet

Kesän parhaat squashleirit järjestää Espoo Squash Rackets Club ry. Tervetuloa!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja