Rasvanpolttajan unelmalaji squash esillä MTV Lifestylessä

squash-2Squash ja ESRC ovat saaneet taas positiivista näkyvyyttä, kun MTV Lifestylen toimittajat kävivät kokeilemassa squashia Talihallissa päävalmentajamme, Tommi Lindin ja SM-hopeamitalistimme, Jaakko Vähämaan johdolla.

Lue lisää MTV Lifestylestä.

Jos squash kiinnostaa, niin tervetuloa ESRC:n starttikursseille, joita järjestämme sekä junnuille että aikuisille! Jos olet jo kokenut konkari ja palaamassa lajin pariin, niin ota yhteys info@esrc.fi. Valmennusryhmiimme Esport Centerissä ja Kivenlahti Squashissa pääsevät sekä junnut että aikuiset mukaan myös kesken kauden. Suomen muiden squashseurojen yhteystiedot www.squash.fi.

Kuvat © Tommi Lind ja Tommi Tapola

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja