Tiedotteet 2015/07


Rasvanpolttajan unelmalaji squash esillä MTV Lifestylessä

Squash ja ESRC ovat saaneet taas positiivista näkyvyyttä, kun MTV Lifestylen toimittajat kävivät kokeilemassa squashia Talihallissa päävalmentajamme, Tommi Lindin ja SM-hopeamitalistimme, Jaakko Vähämaan johdolla. Lue lisää MTV Lifestylestä. Jos squash kiinnostaa, niin tervetuloa ESRC:n starttikursseille, joita järjestämme sekä junnuille että aikuisille! Jos olet jo kokenut konkari ja palaamassa lajin pariin, niin ota yhteys info@esrc.fi. Valmennusryhmiimme […]

Tervetuloa junnujen 2-päiväisille starttikursseille!

Vielä ehdit mukaan: ESRC toivottaa kaikki squashista kiinnostuneet, 6-14 -vuotiaat tervetulleiksi kesäloman päätteeksi kahdelle 2-päiväiselle squashin starttikurssille 5.-6. ja 10.-11.8.2015 Esport Centeriin! Kurssien päivittäinen kesto on klo 9-13 ja yhden kurssin hinta on 40€. Kurssien valmentajana toimii ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind. Tutustu oheiseen infoon ja ilmoittaudu mukaan!

ESRC:n golfmestikset 15.8.2015, tervetuloa!

ESRC:n perinteiset golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 15.8.2015 Pickalan Park-kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan tai navigaattoriin ”Golfkuja, Siuntio”). Lähtöajat ovat klo 13.00–14.00. Tarkemmat lähtöajat ja ryhmät ilmoitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua. Paikalla on syytä olla viimeistään klo 12.00!